Send med Bring – leveringsløsninger i hele landet

Bring er et rigtig godt valg, når det gælder forsendelse fra din webshop. De har et stort og alsidigt netværk af pakkeshops og leveringsløsninger i hele landet, så dine kunder hurtigt kan få deres varer hjem. Det er altså både et plus for dig og dine kunder at have Bring i din portefølje af transportmuligheder. Med pensopays model, får du lynhurtigt skabt pakkelabels til Bring, så forsendelsen kan forløbe hurtigt og gnidningsfrit.

Vidste du? Bring betyder også cykelbude

I København betyder Bring også De Grønne Bude. Bring overtog De Grønne Bude for mere end et årti siden, men cykelbudene kører stadig, og uniformerne er fortsat grønne. Bring er derfor et oplagt valg for særligt københavnere, der gerne vil støtte denne grønne transportform.

Priser med Bring

Bring har gode priser på deres leveringer, og det gælder pakker på helt op til 20 kg. Her kan du se, hvad det koster at sende en pakke til pakkeshop eller til hjemmelevering med Bring:

Pakkeshop

0-1 kg 36,00 kr.
1-2 kg 38,00 kr.
2-3 kg 39,00 kr.
3-5 kg 39,00 kr.
5-10 kg 49,00 kr.
10-15 kg 58,00 kr.
15-20 kg 69,00 kr.
Retur label Samme pris som levering
Labelpris 0,95 kr.

Hjemmelevering

0-1 kg 79,00 kr.
1-5 kg 89,00 kr.
5-10 kg 99,00 kr.
10-15 kg 109,00 kr.
15-20 kg 119,00 kr.
Labelpris 0,95 kr.

Nem returnering med Bring

Vi sørger for nem tilgang til returlabel, så din kunde kan returnere varen, uden at det opleves som en tidsrøver. Det er afgørende for en god salgsoplevelse, at en returnering også forløber som smurt. Det er en af de forventninger, kunder har til webshop, og ofte det, der kendetegner de velkørende og succesfulde e-commerce virksomheder.

Send dine kunder pakker med Bring

Når du giver dine kunder valgmuligheder, så giver du dem en professionel service, der skaber tillid. Bring er et rigtig godt transportfirma at have på listen af transportører, og det kan i sig selv gøre forskellen mellem din og en konkurrerende virksomhed. Lad os sikre dig en nem og smidig adgang til Brings kvalitetstransport – det er sund fornuft, der højner niveauet i din webshop.

Saml dine løsninger hos pensopay!

Gratis Fragtsystem

Hos pensopay er vores fragtsystem gratis når du køber fragt gennem vores fragtaftaler! Det er dog også muligt at bruge sin egen fragtløsning for et mindre gebyr.

Automatisk fragtproces

Med pensopay’s fragsystem kan du nemt opsætte et automatisk fragt flow og dermed optimere hele processen

Nem returportal

Vi har også sørget for en retur portal, der nemt integreres på din webshop, så dine kunder får en god oplevelse selv med returneringen.