Hvad er Apple Pay?

Apple Pay er en betalingsform udbudt af Apple. Den fungerer som en digital pung, hvor kunderne kan betale deres varer med iPhonen. Kundens fysiske betalingskort bliver altså erstattet af betalingsmetoden, som både er meget sikker og nem at bruge – uanset om kunden skal betale på en webshop, i en app eller i en fysisk butik.

Apple Pay kan bruges i både butikker, apps og online i webshops. Brugerne kan benytte betalingsformen alle steder, hvor der modtages kontaktløs betaling, fx i supermarkeder, i taxaen og på metrostationer. Derudover kan Apple Pay bruges online, hvor Apple Pay er implementeret som mulig betalingsform.

Flere og flere butikker og webshops tager imod betalingsmetoden, og i dag kan man betale med Apple Pay i alle kontaktløse terminaler i både Danmark og udlandet. Derfor benytter flere og flere danskere sig også af mobilbetalingen i dag.

Hvordan fungerer Apple Pay?

Apple Pay kan bruges af kunder, der har en iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE eller en af de senere modeller. IPhonen skal have nyeste iOS-opdatering.

Det er helt simpelt at bruge for kunderne. Apple Pay findes nemlig allerede på deres enhed, så når de har indstillet Apple Pay på deres iPhone, kan de bruge betalingsformen i din webshop, app eller butik.

Apple Pay virker som en mobilbetalingsløsning i butikker og online. Apple Pay virker overalt i butikker, hvor der tages imod kontaktløs betaling, og i webshops og apps. Tilføjer du Apple Pay til dine betalingsmuligheder på din webshop, så kan dine kunder betale med et enkelt klik eller blik gennem Touch ID eller Face ID.

Fordele ved Apple Pay

Overvejer du at tilføje Apple Pay til dine betalingsmetoder på din webshop? Apple Pay er en lynhurtig og smart metode til betaling, som mange webshops kan få gavn af at aktivere.

Nogle af fordelene ved Apple Pay:

  • Det er en hurtig og nem betalingsform

Apple Pay er hurtigere end at bruge et betalingskort, og her kan kunden slippe for de lange betalingsformularer – det gør altså købet langt mere effektivt.

  • Indbygget sikkerhed og anonymitet i Apple Pay

Apple Pay beskytter kundens kortnummer og sikrer, at det ikke deles med forhandlere eller lagres på enheder. Det er en faktor, der gør betalingsformen mere attraktiv blandt brugerne.

Få Apple Pay gratis hos pensopay

Apple Pay er gratis hos pensopay, og vi kan aktivere betalingsmetoden for dig på 2 minutter – og så er du klar til at tage imod betaling fra alle de kunder, der foretrækker at betale med Apple Pay.

Er du i tvivl om, om Apple Pay er det rigtige for din webshop, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. +45 77 34 43 88 eller skriv en mail på support@pensopay.com. Så kan du få professionel vejledning og viden om, hvordan betalingsmetoden kan hjælpe dig.