pensopay A/S
Roms Hule 4, 3.sal
DK-7100 Vejle
CVR: 36410876

Kontakt info

Tlf. +45 77 344 388
support@pensopay.com

Telefonisk support
Mandag – Fredag
kl. 08.00 – 18.00

Mail support
Alle dage inkl. helligdage
kl. 08.00 – 20.00

  Alt du skal vide om online betalinger

  Hos pensopay tilbyder vi dig samlet online betalingsløsning til dig der har en webshop. Vores vision er at fjerne kompleksiteterne, der er omkring online betalinger, så det bliver så let som muligt, for dig som webshopejer. Se her hvordan en betalingsløsning fungerer. 

  En online betaling modtages via forskellige betalingsmetoder som kreditkort, debetkort og mobile betalinger. Vi guider dig gerne i hvilken pakke der passer bedst til din forretning, og integrerer det nemt for dig på din webshop. Se her hvilke shopsystemer vi understøtter. 

  Har du allerede en betalingsløsning og ønsker du at skifte til os, er det meget nemt. Følg disse trin eller kontakt os gerne.

  Meget mere end en betalingsløsning

  Udover en betalingsløsning tilbyder vi dig en række funktioner og værktøjer, herunder en brugervenlig betalingsgateway, der kan tilpasses din virksomheds behov og design. Det giver dig mulighed for at administrere abonnementer, gennemføre tilbagebetalinger og få adgang til rapporter og statistikker for at spore transaktioner og salg.

  Vores kunder fortæller her hvorfor de valgte os og hvordan de har brugt vores betalingsløsning.

  Vælg de rigtige betalingsløsninger til din webshop

  Sådan vælger du de rigtige betalingsformer til din webshop.

  Vi understøtter en bred vifte af betalingsmetoder, bl.a. Visa, Mastercard, MobilePay, Apple Pay, og mange andre betalingsløsninger, hvilket gør det mere bekvemt for dine kunder, at foretage køb med den betalingsløsning de ønsker.