Hvad er et VISA Debit-kort?

Et VISA Debit-kort er et debetkort som virker på mange måder ligesomVISA/Dankort. Med et VISA Debit-kort trækkes det fulde beløb med det samme efter en transaktion, og det er derfor ikke muligt at lave overtræk og bruge flere penge, end der står på kontoen.  

Hvad er VISA Electron? 

VISA Electron er et debetkort, der har saldokontrol. Med VISA Electron er det derfor ikke muligt at lave overtræk og bruge flere penge, end der står på kontoen. Pengene fra en transaktion bliver trukket umiddelbart efter transaktionen, hvilket gør det nemmere at holde styr på dine transaktioner på din konto. 

Hvad er et VISA/Dankort? 

VISA/Dankort er et internationalt betalingskort, som består af to forskellige betalingskort i ét kort – et Dankort og et VISA-kort. Dankort er Danmarks nationale betalingskort, mens VISA er internationalt og bruges over hele verden. VISA/Dankort er et debetkort, som er direkte tilknyttet brugerens konto. Når en kunde har foretaget et køb med kortet, bliver det fulde beløb trukket enten samme dag eller den næstkommende dag. 

VISA/Dankort er en af danskernes foretrukne betalingsmetoder, som giver en masse fleksibilitet, da det både kan bruges til betaling online og i butikker over hele verden. Derfor er det fordelagtigt at tilbyde dine kunder at betale med VISA/Dankort på din webshop. 

Hvordan fungerer et VISA-kort?

VISA-kort kan som nævnt bruges både i butikker, apps og online på din webshop – også hvis du ønsker at være international. Brugerne kan benytte betalingsformen alle steder, uanset om der benyttes kontaktløs betaling. VISA er den mest udbredte betalingsform, der gør det muligt for dig at imødekomme dine kunder.

Fordele ved et VISA-kort

Overvejer du at tilføje en af de 3 VISA-kort til dine betalingsmetoder på din webshop? Denne betalingsmetode er en god start til din webshop, som vil gavne dine kunder.

Nogle af fordelene ved VISA-kort:

  • Det er en udbredt og nem betalingsform

VISA-kort er en sikker måde at imødekomme dine kunder på. VISA-kort giver dig mulighed for at begå dig på flere markeder og udvide din webshop til netop de lande du ønsker.

  • Sikker måde at handle på

VISA-kort beskytter kundens kortnummer og sikrer, at det ikke deles med forhandlere eller lagres på enheder. Betaling med VISA-kortet vil kræve en 3D-secure (dog kun ved over DKK 225 eller EUR 30), hvilket er med til at øge sikkerheden ved online handel. Dette er med til at skabe en tryghed hos forbrugeren.

Få VISA som betalingsmetode hos pensopay

VISA er en af de mest brugte betalingsformer blandt danskerne i dag, og derfor er det også en uundværlig betalingsmetode at have på din webshop. Det er nødvendigt at kunne tilbyde dine kunder denne betalingsform, og hos pensopay følger VISA som standard med i din aftale.

Har du allerede en anden indløsningsaftale, så kontakt os endelig på tlf. +45 77 34 43 88 eller skriv en mail på support@pensopay.com.

Er du i tvivl om dit valg af betalingsmetoder til din webshop, så skal du heller ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi giver dig vores professionelle vejledning og vurdering af, hvilke betalingsmetoder, der er behov for i din online forretning