Hvad er et Mastercard?

Mastercard er en international virksomhed, som er til stede i mere end 210 lande. Mastercard formidler transaktioner i over 150 forskellige valuta, så det er altså en virksomhed med en enorm ekspertise inden for betalingskort og -metoder. 

Mastercard omfatter flere betalingskort, herunder både kredit- og debetkort. Udvalget af Mastercards er bredt, og det afhænger af den enkelte bank. I Danmark er det NETS, som producerer Mastercard-betalingskortene, og de har kontaktløs funktion, og både debet- og kreditkort kan bruges i udlandet også. 

Et Mastercard kan bruges i hele verden. Det kan benyttes til at betale i butikker såvel som online webshops og til at hæve penge i Danmark såvel som udlandet.

Med et Mastercard er der mulighed for ratebetaling, så kunden selv kan vælge, om han eller hun ønsker at betale det fulde beløb nu og her, en smule af gangen eller udsætte regningen til senere. Er du indehaver af et Mastercard, så får du nemlig op til 6 ugers kredit.

Hvis du tilbyder betaling med et Mastercard på din webshop, så imødekommer du altså dine kunder med en god, fleksibel løsning.

Hvad er et Mastercard Debit?

Mastercard Debit er et betalingskort med saldokontrol. Saldokontrol betyder, at en kunde med den type kort ikke kan bruge flere penge, end der står på kontoen, fordi beløbet bliver reserveret på kontoen med det samme, når der er lavet et køb.

Med et Mastercard Debit får du altså mere kontrol over dit forbrug, fordi beløbet trækkes med det samme. På samme måde som de resterende Mastercard-betalingskort kan et Mastercard Debit også bruges til at betale eller hæve penge i udlandet – eller betale på udenlandske webshops.

Hvordan fungerer et Mastercard?

Mastercard er en udbredt betalingsmetode, som bruges i både butikker, apps og til online handel. Et Mastercard kan håndtere flere valutaer og er derfor også en god betalingsmetode til at imødekomme dine kunder både nationalt og internationalt.

Fordele ved et Mastercard

Overvejer du at tilføje en af de 2 Mastercards til dine betalingsmetoder på din webshop? Denne betalingsmetode er en god start til din webshop, som vil gavne dine kunder.

Nogle af fordelene ved Mastercard

  • En international virksomhed

Mastercard er til stede i mere end 210 lande og formidler transaktioner i over 150 forskellige valuta. Uanset hvilket marked din webshop er på, ville du kunne imødekomme dine kunder via denne betalingsmetode.

  • Sikker måde at handle på

I Danmark er det NETS, som producerer Mastercard-betalingskortene og er derfor en virksomhed med en enorm ekspertise inden for betalingskort og -metoder. Kortene har yderligere den kontaktløs funktion, og både debet- og kreditkort giver mulighed for betaling i udlandet.

Få Mastercard som betalingsmetode hos pensopay

Mastercard er en af de populære betalingsformer i dag, og derfor er det også fordelagtigt at tilbyde den betalingsform for dine kunder på din webshop.

Hos pensopay følger Mastercard automatisk med i din aftale. Har du allerede en anden indløsningsaftale, så kontakt os endelig på tlf. +45 77 34 43 88 eller skriv en mail på support@pensopay.com.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du søger flere af vores udbudte betalingsmetoder til din webshop. Så giver vi gerne vores professionelle vejledning og viden om, hvordan de forskellige betalingsmetoder kan hjælpe dig.