Hvad er ViaBill?

ViaBill er en af Danmarks mest populære delbetalingsmetoder, der giver mulighed for at dele betalingen af et køb i 4 rater. Med Viabill kan dine kunder altså købe det, de mangler nu, og udskyde betalingen. Det giver dine kunder en fleksibilitet i forbindelse med deres køb.

Hvordan fungerer ViaBill?

ViaBill er nemt at få implementeret på din webshop, og hos pensopay følger ViaBill med i din betalingsløsning – uden ekstra omkostninger.

ViaBill giver som sagt mulighed for at dele betalingen op i 10 lige dele hver måned. Det er en simpel og brugervenlig betalingsmetode, der gør den let at benytte hos kunderne og samtidig også giver din webshop mange fordele.

For dig som webshopejer:

ViaBill fungerer ved, at du som webshop behandler den lagte ordre, som du plejer, og så står ViaBill for at sikre de rigtige betalingsforhold. ViaBill betaler det fulde beløb til dig med det samme, og det er derimod din kunde, som betaler ViaBill i delbetalinger over 10 måneder. Da din webshop modtager det fulde beløb fra ViaBill helt fra ordren bliver lagt, så kan du altså trygt sende varerne afsted til kunden lige så snart, betalingen er gået igennem.

For dine kunder: 

ViaBill er nemt at bruge for dine kunder. De vælger blot ViaBill som betalingsform ved checkout, herefter kommer der instruktioner, så kunden bliver tilmeldt ViaBill, og så bliver ordren delt op i 10 lige store delbetalinger. Den første ratebetaling sker, når ordren afsendes og det resterende betales senere.

Fordele ved ViaBill

En delbetalingsløsning er ofte fordelagtigt at få implementeret på din webshop. Her kan du blive klogere på nogle af de fordele, ViaBill kan give dine kunder og din webshop.

  • Giv dine kunder fleksibilitet

Dine kunder får en chance for at købe varer, som de ellers ikke ville have råd til at købe, hvis betalingen ikke kunne splittes op.

  • Lad kunderne lægge mere i indkøbskurven

Når kunderne kan betale i mindre bidder, så vil gennemsnitsordren stige, fordi kunderne nu faktisk har en mulighed for at købe mere med en delbetalingsordning.

  • Få en øget konverteringsrate

Når dine kunder køber mere, så vil konverteringerne øges. En høj konverteringsrate er enormt vigtigt for væksten på webshoppen.

  • ViaBill har intet transaktionsgebyr

ViaBill overfører straks hele beløbet fra ordren til din bankkonto uden gebyr.

Få Viabill som betalingsmetode hos pensopay

Hos pensopay kan du nemt og hurtigt få ViaBill på din webshop. Vores gateway giver fuld understøttelse af ViaBill, og betalingsformen følger med i din pensopay-betalingsløsning uden ekstra omkostninger.

Vil du gerne tilføje ViaBill til din række af betalingsmetoder for dine kunder? Så skriv endelig en besked til support@pensopay.com. Kontakt os også gerne, hvis du stadig er i tvivl om, om ViaBill er den rette betalingsform at tilbyde dine kunder på din webshop.