Hvad er MobilePay?

MobilePay er det mest anvendte betalingsmiddel i Danmark i dag, og MobilePays popularitet vokser stadig blandt danskerne. MobilePay er en gratis digital mobilbetaling, der giver brugeren mulighed for at betale sine varer online ved bare et swipe på mobilen. MobilePay er tilknyttet dit betalingskort og din smartphone via en app, som er udviklet af Danske Bank.

Da stadig flere kunder foretrækker betaling med MobilePay, er det ofte fordelagtigt at aktivere på din webshop.

Hvordan funger MobilePay?

MobilePay-brugere kan betale med MobilePay i butikker og online. For at kunder skal kunne betale med MobilePay på din webshop kræver det, at du udbyder betalingsformen på dit website. Når du har MobilePay aktiveret, så gør du det nemt for dine kunder at handle hurtigt og nemt på farten og imødekommer deres behov.

Hos både fysiske butikker og online shops er der flere og flere, der vælger at tilføje mobilbetalingen til deres betalingsmuligheder, og derfor kan kunder nu betale med MobilePay i mange supermarkeder, butikker, biografer og på masser af webshops.

Fordele ved MobilePay

MobilePay er den næststørste betalingsmetode hos danskerne, og det er særligt eftertragtet ved mobilhandel. Der er mange gode grunde til at udvide dine nuværende betalingsmetoder med MobilePay.

Her kan du se nogle af årsagerne til, at mobilbetalingen kan være meget fordelagtig for din webshop.

  • MobilePay er nemt og hurtigt

MobilePay er en af de hurtigste og nemmeste løsninger, når dine kunder skal betale på din webshop. Nu behøver kunden nemlig ikke at finde betalingskortet frem og indtaste lange formularer med kortnummer og -information.

Ved brug af MobilePay indtaster kunden kun sit telefonnummer, og så sendes der en betaling til MobilePay appen, som kunden swiper for at betale – mere simpelt bliver det ikke!

  • MobilePay er fleksibelt

Mere og mere handel foregår over mobilen, og særligt til mobilhandel er MobilePay populært. Med denne betalingsform kan kunden nemt bestille varer online på farten.

  • MobilePay er en sikker løsning

Sikkerhed er vigtigt for danskerne, når de skal betale online. MobilePay har en høj sikkerhed, hvor kortoplysninger aldrig kan læses fra appen og både kontooplysninger og personlige oplysninger er beskyttet af fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller personlig kode.

  • MobilePay forbedrer konverteringsraten

MobilePay er i sidste ende rigtig godt for konverteringsraten, fordi betalingen gøres så nem og hurtig som muligt for kunderne. Det gør, at færre falder fra, når de når til betalingen af varerne ved checkout.

Få Mobilepay som betalingsmetode hos pensopay

Er du interesseret i at tilføje MobilePay som betalingsmetode til din webshop? Hos pensopay kan vi aktivere MobilePay for dig på 2 minutter, så dine kunder straks kan opleve en endnu nemmere, hurtigere og bedre købsoplevelse på din webshop.

MobilePay koster 49 DKK/md + 1 DKK/transaktion oveni de øvrige omkostninger. Ønsker du at tilkøbe MobilePay til dit abonnement, så skal du blot skrive til support@pensopay.com. Kontakt os også gerne, hvis du stadig er i tvivl om, om MobilePay er den rette betalingsform at tilbyde dine kunder på din webshop.