Om PensoPay

Vi arbejder på at fjerne kompleksiteten omkring betalinger

PensoPay lancerede kommercielt 2015. Vores ambition var dengang at redesigne brugeroplevelsen i en branche, der på ene side har været opfattet som teknisk kompliceret, og på den anden side konservativ og stærkt utilgængelig.

 

Nu er den ambition lige så meget en kontinuerlig ambition, som en realitet. Vi har bevist, at nærvær og kundekontakt ikke behøver at være kompliceret. PensoPay sætter i dag standarden for høj kundetilfredshed, hvilket er afspejlet både de sociale medier og Trustpilot.

 

Vi er i dag en af de førende danske leverandører af online betalingsløsninger, og har næsten 10% af danske webshops.

 

Hvordan skaber vi værdi for dig?

PensoPay leverer en komplet betalingsløsning bestående af en betalingsgateway og en indløsningskonto.

Vores erklærede mission er at gøre det nemt for webshops at acceptere betalinger – og i vores løsning følger Visa, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og ViaBill.

Det er en væsentlig fordel for dig som kunde, at vi altid er single point of contact. Det vil sige, at du udelukkende behøver kontakte PensoPay, når det handler om din betalingsløsning.

Derudover så understøtter vi Nets Dankort, Klarna, Vipps, Swish og Ideal. Det kræver blot du har en aftale med dem.

 

 

 

 

 

 

Hvordan understøtter vi din forretning?

PensoPay opererer indenfor tre primære områder:

 

  • Betalingsløsninger til traditionelle webshops.
  • Understøttelse af forretningsmodeller baseret på abonnementsbetalinger – for online baserede forretninger, såvel som fysiske forretninger.
  • En faktura-tjeneste (Invoice Service), hvor den traditionelle faktura udskiftes med en automatiseret kreditkort-trækning.

 

Vi opererer med hurtig godkendelsesprocedure, så din forretning oftest kan begynde at tage imod kortbetalinger omkring 24 timer efter ansøgningen er afsendt til os.

 

Vil du vide mere hvad en betalingsløsning er, så kan du læse mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.