fbpx

Indløsningsaftale + Betalingsgateway = PensoPay

Derfor er PensoPay dit oplagte valg som betalingsløsning

Om PensoPay

PensoPay lancerede kommercielt 2015, og vores ambition var dengang at redesigne brugeroplevelsen i en branche som på ene side har været opfattet som unødvendig teknisk orienteret, og på den anden side konservativ og svær tilgængelig.

Nu er den ambition lige så meget en fortsat ambition som en realitet. Vi har bevist at være nærværende og kundeorienteret ikke behøver at være kompliceret. PensoPay sætter i dag standarden for høj kundetilfredshed, hvilket både de sociale medier og rating-sider afspejler.

 

Hvordan skaber vi værdi for dig?

Igennem PensoPay leveres en komplet betalingsløsning bestående af en betalingsgateway og en indløsningskonto. De to komponenter bliver rent teknisk leveret af vores partnere. I fællesskab står vi på mål for den højeste grad af sikkerhed og brugervenlighed, og ikke mindst at løsningerne er kommercielt gennemtestet.

Det er en væsentlig fordel for dig som kunde, at vi altid er single point of contact. Det vil sige, at på alt hvad angår rådgivning og opsætning af betalingsløsning, så behøver du udelukkende at kontakte os.

 

Hvordan understøtter vi din forretning?

PensoPay opererer indenfor tre primære områder

  1. Betalingsløsninger til traditionelle webshops.
  2. Understøttelse af forretningsmodeller baseret på abonnementsbetalinger – for online baserede forretninger, såvel som fysiske forretninger.
  3. En faktura-tjeneste (Invoice Service), hvor den traditionelle faktura udskiftes med en automatiseret kreditkort-trækning.

Vi opererer med hurtig godkendelsesprocedure, så din forretning kan begynde at tage imod kortbetalinger — mange gange behøver det ikke at tage mere end 24 timer fra ansøgning til idriftsættelse.

 

Vil du vide mere hvad en betalingsløsning er, så kan du læse mere her.

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag - Fredag: kl. 08.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: kl. 08.00 - 12.00
Helligdage: kl. 08:00 - 12:00

Email: support@pensopay.com