Hvad betyder det for dig, at vi er en gazellevirksomhed?

hvem er pensopay

At blive Børsen Gazelle er noget de fleste start-up virksomheder drømmer om. Det betyder at virksomheden har opnået markant vækst. Det er jo alt sammen meget godt. Men hvad betyder det for dig? 

Den tredje til samlingen

Hos pensopay har vi i 2023 fået vores tredje gazelle statuette. Det er vi utrolig stolte af. Den har krævet lange timer ved computeren og mange snakke i telefonen. Vi har skulle samarbejde tæt, lavet hårde prioriteringer og undervejs fået både nye lokaler og nye kollegaer. Det er ikke noget man kommer sovende til og det er netop derfor anerkendelsen rammer lige i hjertet. 

“Når man starter en virksomhed, så er gazelle-prisen et af pejlemærkerne og det er det også for os selv 8 år efter” Danny Christensen, co-founder pensopay.

Gazelleprisen er særlig af flere årsager

For at blive en gazelle skal nettoomsætningsvæksten være positiv hvert år og minimum være 100% over fire år. Læs alle Børsens krav her. 

Gazelleprisen er et fysisk bevis, der symboliserer alt det positive der er skabt i virksomheden. Det skaber stolthed og motivation hos teamet bag pensopay. At være ansat i en gazellevirksomhed bekræfter, at man dedikerer sin tid til en virksomhed i udvikling. Gazelleprisen er også tillidsvækkende for vores kunder og investorer, da det signalerer en vis grad af pålidelighed.

”Jeg er vild med, at det er en fysisk pris, fordi alt vi arbejder med, ikke er noget du kan have i hånden. Med gazellestatuetten, står du med en fysisk anerkendelse af det, du har opnået, så bliver det virkelighed. At gazellefiguren ovenikøbet er smuk, hjælper på det” Pierre Rindsig, CEO, pensopay.

pensopay gazelleprisen Odeon

Kasper, Cecilia og Niklas til Gazelleprisuddeling i Odeon i Odense.

Gazelle priserne

pensopay gazellepriser fra 2021, 2022 og 2023.

Danny og Pierre gazelle 2023

Danny og Pierre fejrer modtagelsen af Børsen Gazelle på kontoret i Vejle.

Elefanten, musen og gazellen

Til gazelleprisuddelingen i Odense gjorde chefredaktør på Berlingske, Niels Lunde og journalist Tina Riising os klogere på, hvorfor det netop er en Gazelle, der er valgt som symbol på de hurtige virksomheder. Der findes nemlig mange forskellige dyr på savannen.

Elefanten er den store mastodont, der fylder meget og omsætter ligeså, dog uden den store vækst. Men nogle gange har elefanten størrelsen imod sig: elefanten er nemlig meget stabil, men knap så agil.

Musen illustrerer ofte kampen for overlevelse inden for et konkurrencepræget marked. Disse virksomheder er nødt til at være innovative og effektive. Det kræver ofte hårdt arbejde, kreativitet og engagement. Mange store virksomheder begyndte som små mus og voksede gradvist ved at udnytte deres styrker og muligheder.

Gazelleprisuddeling Odeon odense

Chefredaktør på Berlingske. Niels Lunde og journalist på Berlingske, Tina Riising til Gazelleprisuddelingen i Odeon i Odense.

Hvilke fordele er der ved at samarbejde med en gazellevirksomhed? 

Gazellevirksomheder er ofte kendt for deres tilgang til innovative løsninger. At være drevet af en ivrighed efter at finde den nyeste og bedste løsning, til at løse kundernes behov, er en af de fornemmeste opgaver i pensopay. Det er kunderne vi lever af, så det er dem, og deres behov der kommer i første række. 

Gazellevirksomheder overlever ikke, medmindre der er et højt niveau af kundesupport og -pleje. Derudover er gazellevirksomheder vant til at håndtere vækst og skalere deres aktiviteter. Selv når efterspørgslen stiger, er tilgængeligheden af produkter eller tjenester sikret, for at imødekomme kundernes behov.

  • Innovative løsninger
  • Vant til at håndtere vækst og skalere aktiviteterne
  • Højt kundeserviceniveau

Opsummeret kan samarbejdet med en gazellevirksomhed give kunder og samarbejdspartnere adgang til høj kvalitet, innovation, pålidelighed og dedikeret kundeservice.

Gazelle odense

Gazelleprisuddelingen i Odeon i Odense.

Er der udsigt til endnu en gazelle? 

“Vi har mulighed for at modtage en 4. gazelle i streg næste år, og dermed blive en marathon-gazelle. Det er en kæmpe milepæl og blandt andet derfor kæmper vi videre for fortsat vækst” Pierre Rindsig, CEO, pensopay.  

Vi ønsker alle gazeller tillykke og siger tak til vores kunder og samarbejdspartner for et godt samarbejde, og håber at vi i fællesskab kan skabe de typer forretninger vi hver især går og drømmer om.

Tak til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os til at gøre forretningen endnu bedre til næste år.

Team pensopay