Astrid Frank klar med deres nyeste trends til Black Friday

Astrid Frank blazer interview pensopay

Interview: Astrid Frank.

Denne uges sidste interview er med Astrid Frank. Astridfrank.dk er en webshop der sælger modetøj med inspiration fra den nyeste mode. Vi har fået en snak med Moses Lametsch, der er COO hos Astrid Frank.  

Modevirksomheden er en sand drøm, som er gået i opfyldelse. En drøm der startede for mange år siden, med en vision om at vise tøjet frem på en inspirerende måde. Derfor er det også vigtigt for virksomheden at videoer og billeder er retvisende og i god kvalitet.

Det er tydeligt at se ud fra Astrid Franks website og instagram (@astridfrank.dk) at der er et stort udvalg i tidens mest moderne farvepaletter.
De sælger heller ikke de mest kendte brands, så du har mulighed for at finde nogle mere unikke varer. Hos Astrid Frank går de op i service og kvalitet og de gør meget for at sikre en høj tilfredshed når du handler hos dem. 

Hør hvad de har af planer til deres Black Friday

Selvom de hos Astrid Frank allerede har travlt og er i gang med Black Week, så havde de alligevel tid til at svare på vores spørgsmål, hvilket vi er super glade for.

“Når vi forhører os blandt hinanden og kunder, så oplever vi bare at rigtige mange venter på denne tid. Jeg handler selv mine julegaver i denne uge, fordi der simpelthen er så mange besparelser og hente. Den omsætningsfest er svær at melde sig ud af, og sidste år oplevede vi stor succes især de første dage af ugen”, fortæller Moses Lametsch, Astrid Frank.

Har I nogle specielle kampagner?

“Vi har ingen specielle kampagner. Vi ønsker altid at tilbyde skarpe priser, og derfor får vi helt naturligt udsolgt af de fleste styles. Når det er sagt, så kommer der naturligvis rigtig gode tilbud på vores shop under black week” Moses Lametsch, Astrid Frank.

Astrid frank accessories

Astrid Frank er klar hele vejen rundt

“I år har vi indgået samarbejde med ønskeskyen, fordi de især i Q4 har så voldsomt meget trafik. Deres ønskeliste funktion er så udbredt, at det i Q4 er et musthave for os”, fortæller Moses Lametsch, Astrid Frank.

Har I produkter I har ventet med at introducere til BF?

“Vi har ikke som sådan produkter vi har ventet med at introducere til Black Friday. Vi får løbende nye styles, men ikke noget der introduceres direkte i forbindelse med Black Friday eller Black Week” Moses Lametsch, Astrid Frank.

Derudover er webshoppen også gjort klar til både Black Friday og Black Week.

“Hele det visuelle indtryk kommer naturligvis til at skifte til de sort/gule farver. Vores tilbud bliver markeret, nyt content til forsiden og så vil vi oplyse om der fx leveres henover weekenden”, afslutter Moses Lametsch, Astrid Frank.

Hos Astrid Frank forventer de at have travlt på Black Friday

“Vi har tilkaldt en ekstra til vores lager. Derudover vil alle ikke nødvendige kontor funktioner skulle stå til rådighed, hvis vi får svært ved at følge med pakkerne.

Det er lidt ambivalent med denne dag/uge/måned, fordi hvert år starter folk tidligere og tidligere. Det bliver spændende at følge og ikke mindst følge op på. Umiddelbart ønsker vi ikke at gå længere, men det kan være vi bliver klogere. Nu gælder vi os bare til at komme i gang med ugen, og forhåbentligt få rigtig dejlig travlt” afslutter Moses Lametsch, Astrid Frank.

Tusind tak til Moses og Astrid Frank for at dele jeres historie med os.

Vi ønsker jer en god Black Friday.

Team pensopay.

Vil du vide hvad andre gør på Black Friday? Så læs mere fra vores andre kunder: Blossom Copenhagen, Lakor og Munk Store.