Interview: Astrid Frank om Black Friday

Astrid Frank

Vinteren kommer! Uret er sat tilbage og aftenerne er blivet mørkere! Det betyder dog ikke at november kommer til at gå stille for sig.

November er nemlig en måned, der ligger op til et hav af kampagner; Singles Day, Black Friday og Cyber Monday. Der er mange muligheder for at glæde sine kunder, promovere sin forretning eller formidle budskaber, der hylder det modsatte.

I de næste par dage vil vi give et indblik i, hvordan forskellige virksomheder i Danmark vælger at udnytte november måned. Forventningerne til online handel på Black Friday i år ligger på 47% og oversiger faktisk forventningerne fra sidste år, der lå på 43%. 

Den 25. november er det Black Friday, som er året absolut største salgsdag. Sidste år blev der solgt for 3,2 mia. kr. på nettet, og gør dermed Black Week til den største e-handelsuge herhjemme nogensinde.

Samtidig er det også en dag der deler vandene. Der er mange virksomheder, der op til Black Friday, oplever at forbrugerne har afholdt sig fra at købe i ugerne op til og derfor glæder de sig til endelig at kunne få gang i salget igen.

På den anden side er der en stigende tendens til, at mange virksomheder vælger at boycotte salgsdagen og dropper udsalgsræset.

Som de e-handelsnørder vi er, så synes vi sådan noget er virkelig spændende! Derfor bruger vi vores november måned på at finde ud af hvem der gør hvad, og hvorfor.

black-friday-eller-noblackfriday-danske-virksomheder

Vi har spurgt nogle af vores kunder, hvordan de planlægger til Black Friday. Vi har undersøgt følgende:

  • Hvad planlægger virksomhederne til Black Friday?
  • Hvilke forberedelser gør de sig inden den vigtige mærkedag?
  • Hvilke specielle kampagner kan du forvente?
  • Hvorfor vælger nogle virksomheder at droppe Black Friday?
  • Hvad gør de i stedet for, at hoppe med på tilbudsbølgen?

Du kommer bl.a. til at læse om: Blossom Copenhagen, Lakor og Munk Store.

Astrid Frank klar til Black Friday

Astrid Frank Black Friday

Denne uges sidste interview er med Astrid Frank. Astridfrank.dk er en webshop der sælger modetøj med inspiration fra den nyeste mode. Vi har fået en snak med Moses Lametsch, der er COO hos Astrid Frank Aps.  

Drømmen om en unik webshop

Som de selv beskriver det, er modevirksomheden en drøm, som er gået i opfyldelse. En drøm der startede for mange år siden, med en vision om at vise tøjet frem på en inspirerende måde. Derfor er det også vigtigt for virksomheden at videoer og billeder er retvisende og i god kvalitet.

Det er tydeligt at se ud fra Astrid Franks website og instagram (@astridfrank.dk) at der er et stort udvalg i tidens mest moderne farvepaletter.
 
De sælger heller ikke de mest kendte brands, så du har mulighed for at finde nogle mere unikke varer. Hos Astrid Frank går de op i service og kvalitet og de gør meget for at sikre en høj tilfredshed når du handler hos dem. 
 

Hør hvad de har af planer til deres Black Friday

Selvom de hos Astrid Frank har godt travlt og allerede er i gang med Black Week, så havde de alligevel tid til at svare på vores spørgsmål, hvilket vi er super glade for.

Astrid Frank holder Black Week

“Når vi forhører os blandt hinanden og kunder, så oplever vi bare at rigtige mange venter på denne tid. Jeg handler selv mine julegaver i denne uge, fordi der simpelthen er så mange besparelser og hente. Den omsætningsfest er svær at melde sig ud af, og sidste år oplevede vi stor succes især de første dage af ugen”, fortæller Moses, COO i Astrid Frank Aps.

Har I nogle specielle kampagner?

Vi har ingen specielle kampagner. Vi ønsker altid at tilbyde skarpe priser, og derfor får vi helt naturligt udsolgt af de fleste styles. Når det er sagt, så kommer der naturligvis rigtig gode tilbud på vores shop under black week.

Astrid frank accessories

Astrid Frank er klar hele vejen rundt

“I år har vi indgået samarbejde med ønskeskyen, fordi de især i Q4 har så voldsomt meget trafik. Deres ønskeliste funktion er så udbredt, at det i Q4 er et musthave for os”, fortæller Moses.

Har I produkter I har ventet med at introducere til BF?

Vi har ikke som sådan produkter vi har ventet med at introducere til Black Friday. Vi får løbende nye styles, men ikke noget der introduceres direkte i forbindelse med Black Friday eller Black Week, Moses.

Derudover er webshoppen også gjort klar til både Black Friday og Black Week.

“Hele det visuelle indtryk kommer naturligvis til at skifte til de sort/gule farver. Vores tilbud bliver markeret, nyt content til forsiden og så vil vi oplyse om der fx leveres henover weekenden”, afslutter Moses.

Hos Astrid Frank forventer de at have travlt på Black Friday

“Vi har tilkaldt en ekstra til vores lager. Derudover vil alle ikke nødvendige kontor funktioner skulle stå til rådighed, hvis vi får svært ved at følge med pakkerne. 

Det er lidt ambivalent med denne dag/uge/måned, fordi hvert år starter folk tidligere og tidligere. Det bliver spændende at følge og ikke mindst følge op på. Umiddelbart ønsker vi ikke at gå længere, men det kan være vi bliver klogere. Nu gælder vi os bare til at komme i gang med ugen, og forhåbentligt få rigtig dejlig travlt” afslutter Moses. 

Tusind tak til Moses og Astrid Frank for at dele jeres historie med os.

Vi ønsker jer en god Black Friday!

Team pensopay.