Lakors november fænomen ‘Slack Friday’

lakor-ejere

Interview: Lakor.

Hvordan gør man kystkultur street? Det er missionen bag tøjforretningen Lakor – og det er de lykkes ret godt med. De forbinder den danske kystkultur med moderne tilværelse i urbane områder. Hør dem uddybe hvad Slack-Friday går ud på.

LAKOR er et dansk tøjbrand inspireret af de mange forskelligheder mellem kystkulturen og det moderne byliv. LAKORs mission er at gøre kystkulturen street og forbinde yderligheder i Danmark.

LAKOR har baseret deres forretningsmodel på kreativitet og bæredygtighed. Derfor mener LAKOR heller ikke at et koncept som Black Friday passer ind i deres brandidentitet. De har derfor brugt deres kreative evner til at udtænke et nyt koncept på den konkurrenceprægede dag, nemlig: “Slack Friday”.

Slack Friday LAKOR pensopay interview

Hvad er Slack Friday?

Slack Friday er et koncept LAKOR har haft i mange år efterhånden.

Det går i al sin enkelthed ud på at gøre det modsatte på en hektisk dag som Black Friday – nemlig at tage en slapper. Hos LAKOR har de nemlig ikke tænkt sig at opfinde særtilbud eller bidrage til tilbudsstressen.

Så hvis du gerne vil have en pause på den hektiske dag, skal du smutte forbi en af LAKORs butikker i enten Aarhus eller København, hvor LAKOR vil servere en kop kaffe.

Derudover vil alle online ordre du køber på den berømte fredag, indeholde en pose Kaptajn kaffe og en virtuel highfive fra virksomheden, fordi du vælger at støtte en sund forbrugerkultur, som de reklamerer med hos LAKOR.

Hvordan kommer dagen så til at foregå?

”Ligesom tidligere år, kommer vi i LAKOR IKKE til at køre med tilbud i november måned, men vi giver gerne en god kop kaffe og en lakridspibe til dem der kigger forbi vores butikker på shoppingdagen”

Jesper Unna, CTO og partner i LAKOR.

LAKOR Sweat

Hvilke tiltag har I ellers haft planlagt?

”Nogle år udvider vi endda konceptet til en hel uge med ’pant-uge’, hvor vi fokuserer på upcycling af de produkter vi løbende får ind gennem vores pant-ordning”  Jesper Unna, Lakor

Alle Lakors produkter indeholder nemlig et pantmærke med forskellige værdier.

Så hvis du ejer et stykke tøj fra Lakor og ønsker at sende det brugte tøj videre, kan du sende det tilbage til sin hjemstavn hos Lakor, og få en rabatkode til dit næste køb. Så sørger de for at genanvende det til nye kreationer eller reparere det.

På den måde får tøjet en lang levetid og Lakor tapper ind i den stigende tendens, hvor fokus er skiftet til slow fashion fremfor fast fashion. Pantordningen fungerer både i butik og på deres hjemmeside.

LAKOR tee
LAKOR design
LAKOR lakridspibe

Tusind tak til Jesper og LAKOR for at dele jeres historie med os.

Vi ønsker jer en god Slack Friday!

Team pensopay.

Vil du vide hvad andre gør på Black Friday? Så læs mere fra vores andre kunder: Blossom CopenhagenMunkstore, og Astrid Frank.