Kom med indenfor til Presidents Summit

president summit pensopay

Hvad er hemmeligheden bag et lykkeligt (arbejds)liv? Hvordan giver du konstruktiv kritik og hvordan opdrager du den næste generation af ledere? Kom med indenfor til årets Presidents Summit 2024.

Til dagligt har vi hovedet begravet i arbejdet med vores betalingsløsning. For at få lidt luft og holde os opdaterede, deltager vi i messer, hvor vi både kan få adspredelse og ny viden. Vi er klar over at vi befinder os i et konstant skiftende marked og derfor stræber vi altid efter at gøre arbejdsdagen lidt bedre og sjovere, uanset om det handler om teknologiske fremskridt eller juridiske ændringer, er vores mål at levere de mest effektive og sikre betalingsmetoder.

Presidents Summit blev afholdt d.29-30 maj, i Lokomotivværkstedet i København. Det er en fantastisk mulighed for netværk og inspiration. Her samles ligesindede fra virksomheder, startups og investorer til to dage fyldt med indsigtsfulde oplæg fra førende eksperter inden for erhvervsliv, innovation, teknologi og bæredygtighed.

I år var vi så heldige at opleve Bjarke Ingels, Niel Strauss, ’The Godmother of Silicone Valley’ Esther Wocicki og mange flere. Blandt President Summits’ tidligere gæster kan nævnes Bill Clinton, Richard Branson, Joe Gebbia m.fl.

Dette års overordnede temaer:

 • ’Work culture’
 • ’Leadership’
 • ’Happiness’

Vi bliver modtaget på en rød løber der får os til at føle os lidt som stjerner og sætter barren højt for hvad der mon venter indenfor. Hele atmosfæren bobler af aktivteter: Robotter og digitale bannere ruller rundt blandt deltagerne, META tilbyder dig en virtuel verden med VR-briller og Polestar fremviser årets hotteste elbil. Du kan også få opdateret dit LinkedIn-profilbillede, nyde en AI-massage, og som prikken over i’et er der fri fadøl, sodavand og masser af lækre food trucks i gården udenfor.

META verse på Presidents Summit 2024.
Vi blev mødt af robotter på den røde løber.
Der var god kaffe og gang i netværket rundt omkring på messen.

Fra scoretips til gode råd om børn og det perfekte samliv

Hovedscenen er forvandlet til et spektakulært lysshow med storskærme og en scene, der kunne rivalisere en stor musikkoncert. Det hele minder faktisk om et amerikansk TV-show, når værterne Frida Boisen og Neil Strauss går på scenen og hiver os op ad stolene.

Niel Strauss, er det ikke ham, der skrev den kontroversielle bog The Game? Bogen der trin for trin lærer mænd at blive mester i at score damer. Jo, det er ham! Men nu er han blevet voksen og har skiftet spor. I dag skriver og taler han om parforhold, skilsmisse og børneopdragelse – hvem skulle have troet det?

Fra scoretips til gode råd om at få hverdagen til at hænge sammen med børn og partner. Sådan er der mange forskellige temaer, der præger dagen. Her er vores top 3:

1) Hvordan kan du blive bedre til at samarbejde, både som kollega og chef?

Kim Scotts oplæg: ‘Culture – How to work better together’ tog udgangspunkt i hendes model Radical Candor (Radikal Ærlighed). Essensen er at turde være ærlig overfor sine medarbejdere.

 1. At vise omsorg personligt: At vise ægte bekymring for din kollega/medarbejder som individ, forstå deres mål, ambitioner og følelser. Det handler om at opbygge et forhold baseret på tillid og empati. Vær mere end bare professionel.
 2. At udfordre direkte: At give ærlig, direkte feedback om din kollegas/medarbejders arbejde eller adfærd. Det handler om at være klar og specifik, mens man adresserer områder til forbedring eller giver ros for godt arbejde.

Essensen af Radikal Ærlighed er at finde balancen mellem disse to dimensioner alt afhængig af hvilken persontype du taler til. På den måde kan ledere skabe en kultur med åben kommunikation, hvor feedback ses som et værdifuldt redskab til vækst og udvikling.

Kim Scott Model: Radical Candor. President Summit 2024.
Kim Scott Model: Radical Candor. Presidents Summits 2024.

2) The Godmother of Silicone Valley – Hvordan opdrager du succesfulde børn?

The Godmother of Silicone Valley, Esther Wocicki er lærer og forfatter og fortalte os om hvordan du opdrager dine børn til success. Hendes helt klare budskaber var, at tro på dine børn og deres evner vha.:

T.R.I.C.K.-metoden:

 • Trust (tillid)
 • Respect (respekt)
 • Independence (uafhængighed)
 • Collaboration (samarbejde)
 • Kindness (venlighed)

Hendes fokus på at styrke og inspirere unge til success, har givet gode resultater for både hendes elever og egne børn. Heraf hendes uofficiel titel: ‘The Godmother of Silicon Valley’. Wojcickis døtre er YouTube’s CEO Susan Wojcicki, grundlægger og CEO af 23andMe Anne Wojcicki, og antropolog og professor Janet Wojcicki.

Esther Wocicki har undervist flere berømtheder: Bl.a. Steve Jobs’ datter Lisa Brennan-Jobs og skuespilleren James Franco, som har krediteret hende for hans success.
Esthers helt klare budskaber er, at du skal tro på dine børn og deres evner vha.: T.R.I.C.K.-metoden: Trust (tillid) Respect (respekt) Independence (uafhængighed) Collaboration (samarbejde) Kindness (venlighed)

3) Hvordan får du et lykkeligt liv? 

Sonja Lyubomirsky har været engageret i lykkeforskning i over to årtier og har været banebrydende inden for positiv psykologi og skabt en forståelse af, hvordan mennesker opnår og opretholder lykke på lang sigt.

Efter sigende skulle glade mennesker være mere succesfulde, være mindre syge og leve længere. Her er nogle af hendes råd som også kan bruges på arbejdspladsen:

 • Lyt for at lære – ikke for at svare.
 • Venlighed – venlige handlinger kan mindske stress og fremme frigivelsen af gavnlige hormoner, hvilket potentielt kan forbedre dit generelle helbred, inklusiv blodtryk.
 • Taknemmelighedsbrev – et taknemmelighedsbrev går ud på at skrive 3 ting, som er gået godt i den forgangne uge. En håndgribelig øvelse, som vi glæder os til at afprøve på kontoret. Ved at dele dine positive oplevelser med dine kollegaer, vil det eftersigende føre til øget jobtilfredshed, mere engagement og bedre resultater for den enkelte medarbejder.
Sonja Lyubomirsky oplæg om ’The how, what and why of happiness’. Visualisering af Michael Eriksen, Visuel Retning.

Er det kun forretning, tænker du måske?

Det vil vi ikke påstå. Vi var godt underholdt imellem de, til tider, informationstunge oplæg. Efter hvert oplæg kunne du få et visuelt referat fra Michael Eriksen, Visuel Retning. Han forenklede de tekniske oplæg og gjorde dem håndgribelige. Derudover gættede vi med når Vilas Nayak tryllede på scenen og malede Kong Frederik og Einstein.

Om aftenen optrådte både BLUE og Zididada med de gode gamle hits – her kan du selv gætte aldersgennemsnittet. Lad os bare sige at (os) millennials havde en fest.