Munk Store har store ambitioner til årets største handelsdag

Munk Store interview pensopay

Interview: Munk Store.

Denne gang har vi fået fat på Mathias Thulstrup, E-commerce manager i Munk Store. Som du nok kan se på billedet ovenfor, er teamet SÅ klar til at byde deres kunder velkommen i deres butikker og på deres webshop. Læs her om Black Week i Munk Store.

Munk Store er en jysk modetøjsforretning, med over 20 ansatte, der bestemt har opnået deres mål om at være innovative og tilbyde de rigtige brands med deres produkter.

Lars Munkholm der er ejeren bag virksomheden, ligger stor vægt på det sociale aspekt i virksomheden og det fremgår da også tydeligt på deres sociale medier at der er en helt særlig dynamik i deres team, som man meget gerne ville være en del af.

Munk Store åbnede tilbage i 2003 med deres første butik i Holstebro. Forretningen blev en succes og derfor udvidede de med endnu en butik i 2008 i Thisted i Thy. 

Munk Store ønskede at være med i toppen af danske modebutikker og lancerede derfor www.munkstore.dk i 2011. Her er det de samme mennesker der varetager opgaverne – så det er de samme mennekser der står bag både webshoppen og dem du møder i butikkerne. Det synes vi er mega sejt klaret! 
Munk Store Lars Munkholm
Munk Store
Munk Store kvinder

Holder I Black Week hos Munk Store?

“Vi holder Black Week for andet år i træk. Vi forsøgte os med Black Week første gang sidste år, da vi gerne vil bredde Black Friday ud i en længere periode. Det var meget vellykket og derfor gør det igen i år”, fortæller Mathias Thulstrup, Munkstore.dk.

Mathias fortæller også at de bevidst har købt ind til denne store handelsdag, så det er muligt at få mere volumen på. I år har de mandag-torsdag forskellige dagstilbud – da det viste sig at være ret så effektiv sidste år, da tilbuddene kun er live i 24 timer og det får kunderne til at reagere.

“Derudover så har vi selfølgelig Black Friday som normalt, hvor et Mix af varer bliver reduceret i pris”, Mathias Thulstrup, Munkstore.dk.

Munk store

Mathias beskriver at de i år har satset på samarbejder.

“I år har vi faktisk teamet op med flere influencer, som i løbet af hele ugen skal promovere Munk Store, så det er vi meget spændte på at se effekten af”.

Deres webshop, får også en Black Friday makeover!

Hele webshoppen får et nyt design, når vi træder ind i Black Week ugen. Det er noget som vi ligger meget tid i. Derudover har vi forberedt back-up løsninger i forhold til fragt og betaling, hvis vores systemer ikke skulle kunne følge med” Mathias Thulstrup, Munkstore.dk.

Teamet står klar

Hos Munk Store har de ikke tilkaldt ekstra mandskab ind, men da de er et relativt stort team som til hverdag har helt styr på deres forskellige aktiviteter. Til Black Week ugen, er alle dog blevet omstillet til enten kundeservice eller pakkeriet.

“På den måde er vi forberedt på, hvis der for alvor kommer gang i den”, Mathias Thulstrup, Munkstore.dk.

Tusind tak for jeres tid! Vi ønsker jer en fantastisk Black Week og Friday.

Vil du vide hvad andre gør på Black Friday? Så læs hvad vores andre kunder har af planer: Blossom Copenhagen, Lakor og Astrid Frank.

Team pensopay.