What the duck?

What the duck

Penso hva-for-noget? Hos pensopay er vi vilde med kreativitet – også når det kommer til bud på vores navn, som vi ofte støder på. Det har givet anledning til mange grin og delinger på Slack internt hos os. Se dem her.

Vi er nu oppe på så mange kreative bud på vores navn, at vi bliver nødt til at dele det med jer andre. Det har givet anledning til mange grin på kontoret og generel undren over hvordan man egentlig kommer frem til disse nye versioner af vores navn. Måske du har et bud?

Se alle de kreative bud her.

Hvorfor hedder vi pensopay?

Navnet pensopay består af to ord:

  • penso – der betyder “jeg betaler/jeg tænker” (Latin)
  • pay – der betyder “betale” (Engelsk)
What the duck

Da vi er en betalingsvirksomhed, synes vi at betegnelsen gav rigtig god mening. “Jeg betaler” er det vi tilbyder at gøre muligt for vores kunder. Derudover tilbyder vi også alt mulig andet, men kerne-essensen af vores forretning er, at vi er en betalingsvirksomhed.

Hvad står “think beyond payments” for?

Vores slogan “think beyond payments”, betyder at du som bruger af vores betalingsløsning skal kunne fokusere på alle andre aspekter af din forretning end din betalingsløsning. Vores vigtigste opgave er at sørge for at betalingerne fungerer problemfrit for din webshop. Vi synes nemlig ikke e-købmænd skal bruge unødig tid på betalingsprocesser.

Hos pensopay er vi ambitiøse, og sætter en høj standard i at have tilfredse brugere, hvilket afspejler sig i vores anmeldelser på sociale medier og Trustpilot.

Vi er i dag en af de førende danske leverandører af online betalingsløsninger, og vores næste milepæl er en markedsandel på 20% af danske webshops.

Stor eller lille?

Siden vi startede, har vi ændret stavemåden på vores navn. tidligere hed vi PensoPay med store P’er. Det virkede lidt gammeldags men også lidt prætentiøst af en eller anden grund. Så det lavede vi om til små bogstaver så vi kom i ned gulvhøjde. Det gjorde dog ikke tingene lettere. F.eks. har LinkedIn ikke lykkedes med at rette navnet 100% endnu og stavekontrol vil altid have Penso med stort P. Vi fortsætter vores mission med at sprede budskabet om pensopay (skrevet med små bogstaver, fed og kursiv).

Her er nogle af de kreative bud på hvad vi er blevet kaldt gennem tiden:

Hvad de mange forslag på vores navn skyldes ved vi ikke, men vi er vilde med vores kunders kreativitet eller mangel på kontrol over auto correct.

Hvad pensopay er blevet kaldt igennem tiden:

fiona-murray-VlE1hLsXAS4-unsplash

Sensopay

Penosopay

Pensipay

Pesopaa

Persopay

Ponsopay

Pensopat

Pensopap

Pisopai

Hvorfor pensopay?

Hvis du står og mangler en betalingsløsning så er vi en rigtig god mulighed. Vi er en virksomhed, der altid følger med i hvilke trends der er på vej frem. Det er vigtigt for os at have styr på markedet, så vi ved hvad der er relevant for vore kunder. Du kan læse mere om vores betalingsløsning på www.pensopay.com.

Hvis du allerede har læst nok, så giv et kald på +45 77 344 388  eller skriv til support@pensopay.com så finder vi sammen den bedste løsning for dig!