Interview: MamaMilla

MamaMilla

Samtidig med at være på barsel, toppede Kamilla arbejdsbyrden lidt mere end de fleste. I 2014 startede hun nemlig sin egen forretning, MamaMilla. MamaMilla sælger babyudstyr og Kamilla driver i dag forretningen sammen med sin mand Bruno.

Babynesten (lille flytbar babyseng) var det produkt der startede rejsen for MamaMilla.dk og i mellemtiden er familien blevet beriget med 3 børn og en håndfuld dygtige medarbejdere. MamaMilla bliver set som familiens fjerde – og måske dyreste barn. Indtil videre i hvert fald.

Vi havde fornøjelsen af at besøge dem i deres showroom og få en snak omkring livet som iværksætter og vi fik da også set alt deres nuttede babytøj og legetøj. Se også vores besøg hos MamaMilla her.

Hvem er MamaMilla?

Kamilla er, som hun så kækt beskriver det, ’det kreative geni’ i MamaMilla – det er Kamilla der er kommet på ideen til MamaMilla. Det er også hende der driver virksomheden i form af produktudvikling og indkøb og så tager hun sig af al marketing. Bruno er den it-kyndige og tager sig af den lidt mere nørdede del, som han selv fortæller os, mens de sidder overfor os i sofaen.

Af et par der lige er blevet revet ud af barselsboblen med barn nr. 3, tager de vores besøg helt roligt. Det synes vi viser et stort overskud. Efter at blive vist rundt i showroomet og lageret tager Kamilla og Bruno plads i den lysegrønne sofa og fortæller lystigt og fangende om deres rejse med MamaMilla. At være iværksætter, samtidig med at man får børn, kan altså godt lade sig gøre. Kamilla og Bruno får det i hvert fald til at se let og legende ud.

MamaMilla
MamaMilla
MamaMilla

Hvordan opstod MamaMilla?

Kamilla fortæller os, at MamaMilla opstod under hendes første barsel. Hun lavede sin egen babynest og den skabte stor interesse for hendes nærmeste. Venner og bekendte begyndte nemlig at spørge ind til den og så var der pludselig nogle der gerne ville købe den.

Bruno, der har uddannelse fra Copenhagen Business School, ved hvad det kræver at starte og holde en forretning kørende, så han var afventende i starten i forhold til at se, hvor det bar hen. Men da Kamilla holdte stædig ved og fortsatte med at skabe succes med forretningen valgte Bruno i 2017 at tiltræde virksomheden. Sammen fik de gjort det til deres levevej. Omkring år 2015 lancerede de hjemmesiden, 2 mdr. inden de fik deres anden søn. ”Ja, det var da lidt en travl periode” griner de begge to, mens de smiler til hinanden.

I dag er MamaMilla oppe på 4 faste medarbejdere, samt et par freelance designere og webudvikler.

MamaMilla
MamaMilla

Det vigtigste for MamaMilla

Bruno og Kamilla fortæller at det er en blanding af god kundeservice og kvalitetsprodukter. Det er svært at skille ad.

De beskriver faktisk kundeservice som en af deres kerneværdier. Et godt eksempel på hvornår man ser produkt og kundeservice er fx ved reklamationer. ”Hvis vi oplever gentagne reklamationer på produkterne, jamen så skipper vi den ganske enkelt fra kollektionen. De produkter vi sender ud er af høj kvalitet, som ikke går i stykker”

Kamilla referer også til at de jo selv har 3 børn og at der er mange børnefamilier der nok kan genkende: “…at hvis man er presset i forvejen og du så får et produkt der er udueligt eller det går i stykker lige efter du har købt det, jamen så gider man ikke den webshop eller produkt længere”

“Produkterne skal være noget vi selv vil bruge. Vi bruger os selv som skydeskive og siger ’ville det her være noget vi ville tage hjem og bruge? Synes vi kvaliteten er som den skal være hold op imod prisen? Og hvis det går op, jamen så er det et produkt vi tager ind”

– Bruno, MamaMilla

MamaMilla

MamaMillas produktion

MamaMilla har deres egen privatlabel produkter og er forhandlere af andre brands. “Vi får selv produceret vores produkter i Indien og har været nede og besøge dem også og sikre os at det er rigtige forhold og at GOTS certificeringerne bliver overholdt” fortæller Bruno.

På den måde tilbyder MamaMilla et bredt sortiment til deres kunder. Både med deres egen produktlinje og mange gængse produkter og brands som folk allerede kender.

MamaMilla
MamaMilla

Drømme om fremtiden

“Vi kan jo godt lide at MamaMilla er så familiært som det er nu – det er jo vores anden familie. Vores drøm er ikke at blive meget større end vi er nu. Vores drøm har hele tiden været at vi kunne leve af det og få en almindelig løn, samtidig med at vi synes det er sjovt at gå på arbejde. Vi synes jo det er sjovt at få det til at vokse og få nye ideer” fortæller Kamilla med et stort smil.

Bruno tilføjer: “Iværksætteri er jo en livsstil! Det er jo en måde man er nødt til at indrette hele sit liv efter, for du har aldrig helt fri. Der er aldrig den der følelse: ”så nu er klokken et eller andet, nu har jeg fri”.

“Man skal kunne lide det at dagene ikke er ens. Man skal kunne lide at der altid er et eller andet man burde gøre. Men til gengæld så får du også det ud af det, at det er dit eget. Du ser dit eget vokse. Den følelse af at se noget vokse, se noget lykkedes og sørge for at ansatte har det godt og sørge for at kunderne har det godt. Hele vejen rundt – det er en livsstil”

MamaMilla

Hvordan synes I pensopay fungerer for jer?

“Vi synes pensopay fungerer fantastisk! Fordi, det er der bare, det fungerer bare” fortæller Bruno og Kamilla.

“Noget af det vi selv lægger meget vægt på er denne her kundeservice og det får vi altså også bare hos pensopay. Du ringer ind og så er der glade mennesker, det er hjælpsomme mennesker, de forstår godt den situation man sidder i. De hjælper med at trække nogle rapporter og kan gøre det ene og det andet. Det er dejligt bare at vide at man har nogen til at bakke ens ryg hvis man lige pludselig står med en eller anden udfordring”

“Det bare rart at mærke at det er folk som gerne vil hjælpe en. Det er selv det vi går meget efter – vi ønsker også at folk skal mærke at vi faktisk gerne vil hjælpe dem. Det er det jeg tror der gør at vi er et godt match” – Bruno.

Tusind tak Kamilla og Bruno for at give os et indblik i jeres skønne forretning! Vi er rigtig stolte af at kalde jer for vores samarbejdspartner.

Held og lykke med alting fremover, vi glæder os til at følge med.

Team pensopay