Ny pensopay betalingsapp til dig som bruger Shopify

Ny pensopay betalingsapp

Vi forstår godt hvis nogen af jer har været forvirret… hvis vi skal være helt ærlige, så har det heller ikke været nemt for os. Men bare rolig, vi har styr på det. Shopify valgte i juli måned at lukke deres betalingsapp. Vi udviklede derfor en ny pensopay app der løste problemet.

Læs her hvad det betyder for dig som Shopify bruger.

Shopify lukker betalinger

Tidligere på sommeren meldte Shopify ud, at de lukkede deres betalingsapp. Deres kunders betalingsløsninger fungerede derfor ikke længere, efter d. 31. juli 2022.

Den nye pensopay app – hvorfor skulle vi have den?

Lukningen af Shopifys app betød, at du ikke længere ville kunne gennemføre betalinger og det ville heller ikke være muligt at håndtere gamle ordre.

Det kan sidestilles med at skifte betalingsløsning, fordi du fjerner den integrations-app der binder det hele sammen.

Vi ønsker at vores kunder kan anvende lige præcis den e-commerce platform de har lyst til. Derfor udviklede vi en ny pensopay betalingsapp der spillede sammen med Shopify.

Ny pensopay app til Shopify brugere

  • Alle shopifys kunder skulle udskifte deres betalingsapp fordi den nuværende stoppede med at virke.
  • Efter d. 31 juli 2022 kan du ikke længere betale med den gamle shopify app. 
  • I juli måned udvikler pensopay ny app der gør det muligt stadig at have Shopify som e-commerce platform og fortsat modtage betalinger.
  • Ved overgangen sendte vi mails til alle shopify kunder og hjalp med fuld installering af den nye app.
  • Overgangen har berørt over 1500 kunder
  • Har du stadig ikke skiftet så kontakt os:  Tlf. +45 77 344 388
    support@pensopay.com

Vi kan godt forstå at folk gerne vil have Shopify som e-commerce platform. Shopify er en af de mest populære e-commerce platforme i verden. Vi ved at der er flere af vores konkurrenter der har valgt ikke at lave denne løsning til Shoppify og derfor har lukket samarbejdet med Shopify. Det er vi selvfølgelig ikke interesseret i at gøre her hos pensopay. Se her hvilke andre integrationer vi også understøtter.

Fordelene ved den nye app

I mange år har vi været nødt til at købe os adgang til vores konkurrents app; Quickpay, for at kunne håndtere Shopify kunder. Shopify har nemlig ikke tilladt nye betalingsudbydere på deres platform. På alle andre e-commerce platforme har vi vores egen app.

Vi var de første i Danmark der gik i gang med at bygge den nye betalingsapp til Shopify. Da vi lancerede den, havde vi alle betalingsmetoder klar og havde en app der fungerer fejlfrit.

Det er en klar fordel for jer, at I nu kan opdatere til en pensopay app og ikke skal foretage betalinger igennem en anden udbyder.

Hvor mange er kommet på den nye pensopay betalingsapp?

Hos pensopay har vi hjulpet mere end 1500 kunder med at blive overført til den nye app. 

Overgangen til den nye pensopay betalingsapp

Skiftet foregik midt i en sommerperiode, hvor mange er på ferie og mange har medarbejdere på ferie, så det er ikke sikkert man har tid eller ressourcer til at sætte sig ind i det. Betalinger er i forvejen en meget følsom ting og noget man helst ikke piller ved. Så pludselig at skulle afinstallere hele sin betalingsløsning og installere noget nyt, kan være meget skræmmende for mange. Hvilket vi synes er helt forståeligt.

Vi gjorde os virkelig umage for at hjælpe jer og kontaktede jer mange gange for at sikre os at vi fik alle over på den nye pensopayapp.

Sådan gjorde vi:

For vores medarbejdere betød det helt konkret at vores kundeservice og udviklere sad hele sommeren igennem og håndterede over 1500 individuelle opdateringer. Vi var også udfordret ved at halvdelen var på ferie hos os. Der har siddet nogle virkelig dedikerede medarbejdere, der har fået lidt ekstra sved på panden i juli måned, for at få det her til at lykkes. Dem vil vi gerne rose lidt ekstra! Vi vurderer at det er ca. 90% af jer, vi har hjulpet med det nye set-up. Det var meget vigtigt for os, at skiftet foregik uden at nogen oplevede ’nedetid’ på deres webshop. Vi har gjort os umage for at vise jer, at det er derfor pensopay er det rigtige sted at være. Det håber vi at vi er lykkedes med.

Vi beklager hvis der er nogle af jer der har følt at vi har sendt lige lovlige mange mails, men i det store billede, kunne vi se, at det betød rigtig meget for størstedelen af jer.

Hvis du bruger Shopify og oplever at din betalingsløsning ikke virker, så skal du dobbelttjekke at du har fået installeret den nye pensopay app.

Det er stadig muligt for dig at skifte over til den nye app. Husk – vi hjælper hellere end gerne!

Tusind tak til alle vores tålmodige kunder og de kollegaer der har lagt en ekstra stor indsats for at det hele kunne lykkedes!

Kæmpe high-five herfra!

Team pensopay