Hvad er en betalingsløsning

credit card lilla

En betalingsløsning består af to dele!

For at kunne modtage online betalinger via din webshop skal du, som webshopejer, bruge følgende to ting:

  1. Betalingsgateway
  2. Indløsningsaftale

PensoPay tilbyder en løsning, hvor man både får en betalingsgateway og en indløsningsaftale i én pakke. Dette udgør betalingsløsningen.

Illustrationen viser en betaling på en webshop, og pengeflowet tilbage til webshop-ejeren.

Hvad er betalingsgateway’en?

En betalingsgateway er helt lavpraktisk det stykke software der gør det muligt for dine kunder at betale på webshoppens hjemmeside. Når kortdata er indtastet i betalingsvinduet sendes alt data (krypteret) videre til indløseren.

Med den rigtige betalingsgateway gør du det både nemt og hurtigt for kunderne at betale for ordren. Samtidig gøres det på en sikker måde, så man som kunde helt trygt kan handle på din webshop. Det er med til at give en god kundeoplevelse, som de vil huske næste gang de skal handle.

En god betalingsgateway kan håndtere flere betalingsformer og flere indløsere, som eksempelvis, Nets, Clearhaus eller MobilePay.

Når du vælger betalingsgateway bør du også være opmærksom på om der en understøttelse af det shopsystem du benytter, eller, hvis du har en selvudviklet shop om API dokumentationen er god.

PensoPay understøtter 50+ webshop-systemer og du kan se listen her

Hvad er en kortindløser?

En indløsningsaftale udstedes af en kortindløser, eller en indløserbank, som er en finansiel institution der modtager dine kunders krypterede kortdata når de handler på din webshop. Indløserbanken er således ansvarlig for at flytte penge mellem webshoppen og slutkundens konto.

For at kunne tage imod betalingskort som Visa og Mastercard, skal webshoppen indgå en aftale med en indløser. PensoPay leverer en sådan aftale via en samarbejdspartner, der godkendt som indløserbank.

Med PensoPay får du en komplet køreklar betalingsløsning med både indløseren og betalingsgateway. Det gør processen overskuelig for dig som kunde.

Den rette betalingsløsning!

Det handler om at give kunderne så mange betalingsmuligheder som muligt. Kreditkort-betalinger er klart mest udbredt, men der findes der mange betalingsmuligheder som f.eks. køb pr. efterkrav, bankoverførsel, PayPal og med afbetaling.

I sammenhæng med ovenstående skal man kunne besvare spørgsmålene;

Hvem er min målgruppe?

Hvordan tror jeg de foretrækker at købe min produkter?

Som nystartet er det også vigtigt at stille spørgsmålet: Hvad er mit budget?

Kan man svare på spørgsmålene, så er det muligt at finde den rette betalingsløsning, der matcher dit behov.

Betalingsmetoder

Hør mere eller få et tilbud