Disse ting skal din webshop have, for at kunne godkendes til en indløsningsaftale

Indløsningsaftale

Hvad kræves for at få en indløsningsaftale?

For at få en online betalingsløsning behøves to ting: En betalingsgateway og en indløsningsaftale – Du får begge ting her hos os.

Indløsningsaftalen laves igennem en såkaldt Indløserbank som pensopay sørger for, samt administrere, så du skal ikke selv ud og finde en. Du skal blot lave en ansøgning her hos pensopayhttps://dashboard.pensopay.com/register – så sørger vi for resten. For at vi kan oprette en indløsningsaftale, skal vi sikre os at din webshop efterlever bla. Forbrugerstyrelsen, Visa & Mastercard Reglement samt EU-købelov. De krav ses oplistet nedenfor:

1. Kontakt information

Der skal, som minimum, være et telefonnummer og email-kontakt enten i bunden eller toppen af din side. Alternativt er en “kontakt-side” med disse informationer også i orden.

2. Juridiske firmaoplysninger – afstemt med CVR registret

Firmanavn & selskabsform, firmaadresse og CVR-nummer skal være tydelig tilgængeligt på siden. Vi anbefaler at man sætter det hele i footeren (bunden) af ens side, så kunderne altid kan finde dette. Men er også ok at indsætte under en evt. kontaktside, eller “om os” side.

3. Reelle produktpris og prisoplysninger

Varens eller ydelsens reelle pris inklusive alle afgifter, gebyrer og andre omkostninger, bedes være oplyst på webshoppen. Hvis den samlede pris ikke kan oplyses på forhånd, skal du have oplyst, hvordan den beregnes.
B2B: Ved b2b-handel må priserne gerne være angivet uden moms.

4. Handelsbetingelserne

I betingelserne bedes der være inkluderet; leveringsmetode, 14 dages fortrydelsesret, 2 års reklamationsret efter gældende købelov og en bemærkning om at pengene først trækkes når varen/varerne sendes. Vi anbefaler at du laver dine egne handelsbetingelser her.

Yderligere information:

A) 14 dages fortrydelsesret
Når en kunde gør brug af sin fortrydelsesret, skal webshoppen tilbagebetale det beløb, som kunden har betalt, inklusiv forretningens forsendelsesomkostninger m.m. Dog kan webshoppen kræve kunden selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

B) 24 måneders reklamationsret
Købeloven giver kunden to års reklamationsret, og det er ikke muligt at aftale en kortere frist, eller at reklamationsretten ikke gælder for alle dele af varen. Reklamationsretten kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

5. Privatlivspolitik

Det skal fremgå at webshoppen respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, og at webshoppen ikke afslører information om kunder til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Ydermere skal det fremgå at webshoppen ikke vil sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse. Bemærk at hvis du har lavet handelsbetingelser på vores generator, så er der privatlivspolitik inkluderet. Alternativt kan du lave en privatlivspolitik til din virksomhed her.

6. Gennemsigtighed

Der skal linkes til “handelsbetingelserne” direkte fra forsiden.

7. Check-out/kassen

Ved check-out, lige inden man går til betaling, skal det være muligt for kunden at afkrydse “jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne” + disse skal være klikbár, så kunden kan læse betingelserne.

Benytter du dig af Shopify? Læs denne hjælpsomme guide.

8. Synlige Visa og Mastercard kortlogoer

Disse fremgår på forsiden og ved betalingsvinduet. De kan hentes her

9. Webshoppens domænenavn

Bemærk at virksomheden der driver forretning fra et givent domæne skal stå som registrant af denne – Dette kan hurtigt gøres via DK-Hostmaster.dk – Hvis der er tale om et (.dk).

A) Ved et (.eu/.com/.nu mm) bedes du fremsende domæne dokumentation der viser, at virksomheden er Registrant af domænet. Dette kan evt. være en faktura fra købet (synligt herpå; virksomhedsnavn + domæne) eller et screenshot af din profil på hostudbyderens side (synligt herpå; virksomhedsnavn + domæne).

B) Enkeltmandsvirksomheder er undtaget dette krav, såfremt at det er virksomhedsejerens navn der står som registrant.

Hvis du skal ændre registranten, så læs mere her

Hør mere eller få et tilbud