Find de bedste leverandører og samarbejdspartnere for dig

pensopay samarbejdspartnere

Overvejer du at starte en webshop, eller er du lige gået i gang? Så giver vi dig her guide og vores anbefalinger til gode samarbejdspartnere.

Når du bevæger dig ud i nyt terræn, så kan det være svært at vide hvor du skal træde. Det er selvfølgelig altid en god idé at spørge andre til råds, men det er ikke sikkert, at fordi noget fungerer forandre at det så også fungerer for dig.

Er din webshop klar til at konvertere?

Når du har styr på dit produkt/service, så skal du have lavet en hjemmeside, hvor det er muligt for kunderne at finde dig og se hvad det er du sælger. 

Når du er nået så langt, så skal du have en betalingsløsning for at kunne modtage penge fra dine kunder.

Disse består af to dele: en indløser og en gateway. Nogle firmaer, har valgt at slå disse sammen og tilbyder en samlet løsning. Det gør pensopay også.

Derudover skal du beslutte, hvilke betalingsmetoder du ønsker at acceptere på din betalingsløsning, og hvordan du gør det kan du læse mere om her.

Du kan nu vise dine kunder hvad du sælger og modtage penge når de køber. 

Bogføringssystem

Derudover, så er det ofte en god ide at have en opkobling til et bogføringssystem system.

Det er et program som f.eks. Dinero, Economic mf. der automatisk bogfører samtlige af dine ordrer på webshoppen.

På denne måde undgår du at skulle lave dobbeltarbejde og skulle taste data ind flere steder, da det hele bare er samlet samme sted. Det er super smart og noget man helt sikkert bør overveje, alt afhængigt af hvor stor ens virksomhed er.

Den største faldgrube er helt sikkert dine leverandører og samarbejdspartnere.

Hvor er faldgruberne?

Det virker jo egentlig meget simpelt, og det er det også. Det er slet ikke så kompliceret at starte en webshop, men der er nogle valg, der skal tages. Medmindre man vil sigte efter at være en one-man-army, der skal forsøge at blive ekspert indenfor alle områder, så vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at hyre nogle specialister eller outsource på bestemt områder. 

Der er mange forskellige udbydere af de fleste ting, og derfor skal du finde dem der passer bedst til dig. Når  man skal vælge leverandører og samarbejdspartnere er det vigtigt at man forventningsafstemmer. Det er efterhånden længe siden det blev konkluderet at billigt ikke altid er bedst. Jeg er her ikke for at fortælle dig, hvad der gør nogen til de bedste eller ej. Tværtimod, så vil jeg blot forsøge at udpege nogle hjælpende retningslinjer for, hvordan man kan udvælge de bedste løsninger for sin virksomhed.

Jeg har spurgt mig lidt omkring og har fundet nogle råd til hvad man skal kigge efter. Jeg er nemlig langt fra ekspert, men heldigvis sidder jeg på kontor med en masse kloge hoveder, der ved en masse om hver sit emne. Derfor tror jeg at jeg kan komme med nogle råd til finde dem du vil blive gladest for. Du er jo nødt til at overlade dele af din forretning til andre, og så er du også nødt til at føle dig sikker på dem. Bevares, det kan være svært, men jeg vil gerne prøve at gøre det en smule nemmere. 

Hjælp til markedsføring

Selvom det ville være sejt at kunne klare det hele selv, så er det sjældent det er muligt, og så må man ud og finde nogle samarbejdspartnere.

Såsom din betalingsløsning – den er du nødt til at lade andre om at stå for.

Hvis du vil have success så skal du ikke være bange for at uddelliger nogle af opgaverne til eksperter.

Det er både nemmere og hurtigere end selv at skulle til at lave det hele selv. 

Vores anbefalinger

Et andet område, hvor vi specielt synes det giver bedst mening at alliere sig med eksperter er på markedsføringsdelen.

Vi kan varmt anbefale: lazzaweb, plutonic og ackermann. De tager sig af de ting der ikke er helt så ligetil. Det er blandt andet Google Ads, Facebook Ads og email marketing, der er rimelig kompliceret selv at give sig i kast med.

Vi benytter os blandt andet af disse firmaer som leverandører og er super tilfredse med at kunne overlade netop disse ting til dem.

Bliv sikker på dit valg

Inden du laver en aftale med en leverandør eller en samarbejdspartner er der nogle nemme skridt du kan tage: 

  • tjek deres trustpilot anmeldelser
  • tjek deres årlige regnskab 
  • tjek de informationer de giver 
  • ring og tag en snak med dem

Hvordan kan disse 4 simple skridt gøre en forskel? Stol på at folk altid hellere vil komme med negativ feedback end positiv. Det er simpelthen et instinkt at brokke sig hvis man ikke får det man havde håbet på. På den måde kan du også hurtigt gennemskue de største problemer virksomheden har.

Hvis du synes du kan leve med det der står i anmeldelserne, og det ikke skræmmer dig væk, så vær sikker på at virksomheden løber rundt. Tjek at der årligt er overskud, eller at der er en god grund til et underskud. Det er ikke alle typer virksomheder, der skal generere et overskud – men det er en sund indikator af, at de ikke går konkurs snart. Mange virksomheder kører med sundt underskud i en årrække uden problemer, der skal man lidt dybere i tallene for at tjekke sundheden.

Dernæst bør du sikre dig at de informationer de selv har stået for på deres hjemmeside de stemmer overens med det kunderne siger. Vær sikker på om der er noget du ikke forstår, så du kan få svar på det inden du indgår et samarbejde. Til sidst så ring til dem. Få en fornemmelse af hvad det er for en slags kontakt man får med det firma og dets ansatte når man ringer op. Find ud af om du kan få svar på de spørgsmål du havde. Vær sikker på at det føles rigtigt. 

Hav en plan

Selvom du har været igennem skridtene vi lige har listet op og har fundet de bedste leverandører og samarbejdspartnere for dig, så bør du altid have en beredskabsplan. Det bør dine leverandører og samarbejdspartnere også.

Der kan forekomme uforudsete forhindringer, og det siger meget om virksomhed, om den er klar. Hav en plan klar til hvad du gør, hvis du pludselig står med en leverandør der ikke kan levere, eller en samarbejdspartner der løber ind i problemer. Samtidig bør du være sikker på at din samarbejdspartner har en plan for dig også, så du ved hvor du står, hvis der skulle ske noget uventet. 

Du skylder dig selv, dine kunder og dine samarbejdspartnere at have en plan b klar i alle tilfælde. Sådan kan vi alle passe bedst på hinanden i vores samarbejder. 

Mangler du en hjemmeside?

Det er en rigtig god idé at få professionel hjælp til at lave din hjemmeside. Det er noget af det første dine kunder møder og det skaber troværdighed at have en professionel hjemmeside.

Vores anbefalinger

Hos pensopay har vi gode erfaringer med aveo.dk, der er eksperter på Woocommerce, og grafikr.dk, der er eksperter indenfor Shopify. De får de varmeste anbefalinger herfra. Hvis du skulle være i tvivl om noget så giv dem et ring, de er super professionelle og kan give svar på de fleste forespørgsler.

Har du allerede en webshop og mangler du bare en betalingsløsning? Så kan du læse mere om vores betalingsløsning på www.pensopay.com.

Hvis du allerede har læst nok, så giv et kald på +45 77 344 388  eller skriv til support@pensopay.com så finder vi sammen de bedste betalingsmetoder til din forretning.