Interview: PanzerGlass

Panzerglass

Vi mener, at vores kunder er vores vigtigste ressource. Derfor afholder vi kunde-interviews, så vi kan lære kunderne bedre at kende og høre deres side af samarbejdet med pensopay.

Erik

Vi har haft en snak med Erik Stengaard-Pedersen der er VP, e-commerce hos PanzerGlass. Her fortæller han om PanzerGlass og deres samarbejde med pensopay.

PanzerGlass er et dansk firma, der producerer skærmbeskyttelse til mobile enheder, computere og nu også biler. Firmaet blev grundlagt i 2013 af Jimmy Olsen. Igennem sit arbejde var Jimmy på forretningsrejser, hvor han så at der var et hul i markedet. Han så i udlandet, at nogle var begyndt at udvikle skærmbeskyttelse, men vidste at det ikke var herhjemme endnu. Her startede ideen bag PanzerGlass. 

Et firma med fokus

Helt fra starten af har PanzerGlass fokuseret på at skabe og levere et kvalitets produkt. I begyndelsen tog Jimmy på messer, hvor han oplevede at han var en blandt få der stod med dette produkt. Han fik hurtigt de første ordrer og kunne se at det altså var et produkt som der var efterspørgsel på. PanzerGlass er mere end 8 år og siden virksomhedens start er sortimentet udvidet og kvalitet højnet.

De har blandt andet udviklet et privacy glas, der sikrer at andre ikke kan se med på din skærm, samt en antibakteriel rensespray, der rent faktisk blev udtænkt før Covid-19. Hos PanzerGlass samarbejder de også med forskellige bilforhandlere, både producenter af sportsvogne og BMW, som bruger Panzerglass’ produkt til at beskytte deres touch screens. De leverer kvalitetsvarer til high end mærker.

Screen Cleanser

Skærmens airbag

Siden PanzerGlass blev grundlagt i 2013 har konceptet været det samme. Det er et firma der er bygget på tre grundprincipper: det skal være god kvalitet, det skal have en mærkbar effekt, og så skal det være næsten usynligt.

PanzerGlass fungerer som airbags for skærme. Når det er sprunget skal det skiftes, men så har det reddet skærmen.” 

Hvis man spørger Erik, så er PanzerGlass skærmens airbag. Det er et beskyttende lag glas der er konstrueret af adskillige lag, der gør det stødabsorberende og ekstra holdbart. Samtidig har de inkorporeret både en antibakteriel funktion i det øverste lag, hvor 99% af bakterier ikke kan overleve.

At være med på bølgen

Ligesom så mange andre firmaer har PanzerGlass også valgt at tage nogle grønne valg der hvor de kan. De har et generelt bærdedygtigt fokus, og forsøger at være bæredygtige, der hvor det er muligt og sund fornuft. Det er dog vigtigt at det ikke bliver fanatisk. 

Derfor har de også gjort al deres emballage mere bæredygtig. Det der kan produceres af pap og papir bliver det, og emballagen er lavet så lille som muligt. Unødvendigt spild af ressourcer er altså skåret for så vidt muligt væk. Samtidig har de sørget for mindre vandspild i produktionen af glassene og ændret selve produktionen. Nu standser de glasset ud, så der heller ikke er ressourcespild her. 

 

Grønt Fokus

“Det handler om at være med på bølgen, men ikke at gå forrest.” 

Godt samarbejde – god partner

Inden PanzerGlass blev kunde hos pensopay havde de en anden betalingsløsning. Denne levede ikke op til de ret basale krav man har til sin betalingsløsning, der var simpelthen for mange tekniske fejl. Derfor forhørte de sig hos deres netværk for at få et overblik over de forskellige muligheder. Flere forskellige anbefalede pensopay, og derfor besluttede de at få et tilbud fra os. 

Da jeg spurgte Erik om de var tilfredse med deres valg svarede han helt tydeligt: “Ja helt klart!”

Han forklarede det med at vores løsning er: 

  1. nem at integrere
  2. har gode betalingsmuligheder på tværs af de forskellige markeder
  3. den passer sig selv i den daglige drift

Derudover så synes han at kontakten er god, både på skrift og over telefon. Det er dog ikke megen kommunikation han mindes at have haft med pensopay. Det var kun lige under integrationen og så da de manglede et ikon på siden, men det fik de hurtig og nem hjælp til. 

Erik

Vi bad ham endda lige forhøre sig hos de andre på kontoret og da var svaret: 

“Der er ikke nogen der kan erindre en case, hvor noget ikke har været som det burde og er blevet fixet. Vi konkluderer derfor, at det er fordi at samarbejdet kører gnidningsfrit med et minimum af behov for support, hvilket i praksis er super godt.”

Det må vi jo indrømme, at det bliver vi da glade og stolte over.

Overvejelser du bør gøre dig

Ifølge Erik er der er nogle generelle overvejelser man lige bør gøre sig når man skal vælge betalingsløsning: 

  1. Har den de relevante betalingsmetoder i pågældende lande? 
  2. Kan den drives med minimum af egne ressourcer i hverdagen, altså kører den automatisk? 
  3. Er den nem og simpel at implementere?
  4. Får du et produkt med relevant og fair pris?

Derudover så anbefaler han at du som iværksætter gør brug af dit netværk. Det er både når du skal undersøge de forskellige muligheder i et marked, og når du skal nå flere mennesker. Samtidig bør du forsøge dig for så vidt mulighed med produkter, der allerede er tænkt og eksisterer – så du ikke selv skal stå for udvikling og udbedring af at umoden system.

“Brug dit netværk til at starte dit eventyr – så kommer du hurtigere ud og brug eksisterende produkter.”

Følg med PanzerGlass:

Hvis du, ligesom os, synes at PanzerGlass er en spændende virksomhed, så bør du følge med i deres fremtidige eventyr. Planen er at de skal udvide til flere markeder og udvikle nye produkter. Vi glæder os i hvert fald til at følge med.

Tusinde tak for snakken Erik! 

Team pensopay