Som webshopejer er der nok at holde styr på, og betaling er ingen undtagelse. Det er ingen hemmelighed, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alle de fagtermer, der bliver brugt i forbindelse med betalingsløsninger. Derfor har vi udviklet en betalingslingvistisk ordbog, som du kan bruge som opslagsværk, når du støder på et lidt uklart ord i forbindelse med betaling. Med opslagsværket har du altid hjælp lige ved hånden, når du har brug for at få tydeliggjort et ord – og gøre betaling mere simpelt.

Uklare fagtermer skaber forvirring

Måske kan du at støde på et ord, som du ikke kender eller som er lidt svagt i hukommelsen? Det er kun naturligt, for som webshopejer møder du utallige fagtermer, når du arbejder med betalingsløsninger. Fagtermerne, som vi kalder payment lingo, består ofte af engelske ord, som endda også ofte har en ret ulogisk betydning. Der er altså intet at sige til, hvis du sommetider sætter spørgsmålstegn ved et af fagtermerne. Det kan være rigtig rart at få præciseret de uklare ord, så betydningen af ordet bliver helt klar og tydelig, og du kan gå trygt videre i dit arbejde med din betalingsløsning med fuld forståelse.

Få helt styr på din betaling med et opslagsværk

Hos pensopay har vi et mål om at gøre det nemmere at være webshopejer – uanset om du er ny webshopejer eller har mange års erfaring med at drive din online shop.

Driver du en webshop, så kender du måske til tendensen til at stå med meget ansvar og mange opgaver alene? Her kan det være en stor lettelse at få hjælp til at finde svar på de spørgsmål og uklare ord, som du møder i løbet af en dag, hvor du kigger på betaling.

I opslagsværket kan du finde svar på betydningen af alt fra ’3D Secure’ til ’settlement’ og ’surcharge’. Du finder grundige beskrivelser, som giver dig en solid forståelse for alt, der relaterer sig til betaling på din webshop. Med den betalingslingvistiske ordbog er der altid hjælp at hente, så lad opslagsværket være din guide, som du altid kan vende tilbage til, når du møder et uklart ord, der relaterer sig til din betaling.