Krav til indløsning

Hvad kræves for at få en indløsningsaftale?

 

For at få en online betalingsløsning behøves to ting:
1. En betalingsgateway
2. En indløsningsaftale.

Indløsningsaftalen laves med en såkaldt Indløser bank, og uanset hvilken indløser du vælger vil de stille krav til webshoppen om at efterleve bla. Forbrugerstyrelsen og købeloven.

Webshoppen skal være registreret som ejer af domænet, hvortil der søges en indløsningsaftale og følgende elementer fremgå på webshoppen.

Kontaktinfo
Forretningens navn, CVR-nummer, adresse, og kontaktinformation, dvs. telefonnummer og e-mail.

Prisoplysninger
Varens eller ydelsens samlede pris inklusive alle afgifter, gebyrer og andre omkostninger. Hvis den samlede pris ikke kan oplyses på forhånd, skal du have oplyst, hvordan den beregnes.
Ved b2b-handel må priserne gerne være angivet uden moms.

Handelsbetingelserne
Kunderne skal aktivt krydse af, at de har læst og accepteret handelsbetingelserne.

Leveringsbetingelser
Informér om hvornår kan kunden forvente at modtage sin vare og hvad fragtomkostninger er. Alle kunden skal oplyse adresse og telefonnummer, når ordren afgives.

Korttræk
Det skal fremgå hvornår bliver beløbet trukket fra kundens kort

14 dages fortrydelsesret
Når en kunde gør brug af sin fortrydelsesret, skal webshoppen tilbagebetale det beløb, som kunden har betalt, inklusiv forretningens forsendelsesomkostninger m.m. Dog kan webshoppen kræve kunden selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

24 måneders reklamationsret
Købeloven giver kunden to års reklamationsret, og det er ikke muligt at aftale en kortere frist, eller at reklamationsretten ikke gælder for alle dele af varen. Reklamationsretten kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Privatlivspolitik
Det skal fremgå at webshoppen respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, og at webshoppen ikke afslører information om kunder til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Ydermere skal det fremgå at webshoppen ikke vil sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Synlige Visa og Mastercard kortlogoer
Disse fremgår på forside og ved betalingsvindue
Her kan du downloade en skabelon til handelsbetingelser. Udfyld blot felterne med jeres egne informationer, og den er klar til at sætte på jeres.
Bemærk venligst at det er en standard skabelon. Nogle brancher kan kræve andre betingelser. Derfor kan vi ikke garantere at den lige passer til din forretning.

Webshoppens domæne-navn
Bemærk at virksomheden der driver forretning fra et givent domæne skal stå som ejer af denne – se fx who.is eller dk-hostmaster.dk for ejerinformationer.