Er du nysgerrig på dine kunders købsadfærd?

pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash

Hos pensopay er vi dykket ned i hvornår netop dine kunder handler mest og fundet ud af hvornår de er mest købeklar. Vi har også set på hvilke betalingsmetoder de oftest anvender. Du kan læse om hvilken dag der er mest travlt som webshopejer når der skal printes labels og sendes pakker. Så er du interesseret i at finde ud af hvornår på ugen dine kunder shopper mest og hvad de bruger af betalingsmetode? Så læs med her

Som iværksætter og webshopejer er det altid interessant at følge med i dine kunders købsadfærd. En detaljeret indsigt kan hjælpe dig med at planlægge dine markedsføringsaktiviteter, du kan finde ud af hvornår din kundeservice skal være klar ved tasterne eller telefonerne og du kan måske lade dine webshop-opdateringer ligge til en dag med mindre aktivitet.

Pensopay har set på hvornår webshopejernes kunder typisk handler i løbet af en uge.

Forbrugernes foretrukne købsdage fordeler sig således:

Er du nysgerrig på dine kunders købsadfærd?

Det viser sig altså at mandag er den helt store online shoppedag efterfulgt af tirsdag og onsdag. Hvorimod salget stilner af i weekenden og tager til igen om søndagen. Det hænger egentlig godt sammen, da weekenden for de fleste bruges sammen med deres familie og venner og generelt foretrækker at lave andre ting end at sidde på telefonen og computeren i løbet af fredagen og lørdagen. Om søndagen er der derimod tid til afslapning og her kan man igen tage sig tid til at shoppe de par sko eller de bukser man ikke nåede at få købt.

Vi har også set på hvornår du som webshopejer har mest travlt med at håndtere de ordrer du får ind i løbet af en uge. Hvornår skal du have løbeskoene på, på arbejde så du kan få pakket mest muligt?

I diagrammet nedenfor kan du se hvornår du som webshop-ejer typisk håndterer flest ordrer:

Er du nysgerrig på dine kunders købsadfærd?
Resultatet viser, at mandag er den helt store pakkedag for webshopejere. Det er dermed mandag at pengene bliver hævet fra kundens konto. Derudover kan travlheden måske skyldes at mandag er dagen hvor der kommer nye varer hjem, som måske har været udsolgt og så er det jo rart at kunne give kunden en positiv besked og få varen sendt afsted.

Nedenfor kan du se hvilket betalingsmiddel dine kunder foretrækker at betale med:

Er du nysgerrig på dine kunders købsadfærd?

Visa og Mastercard er stadig den helt store spiller på markedet. Så vær obs. på at du har styr på din betalingsløsning på din webshop. Det skal dog siges at over 55 % af transaktionerne foretages via MobilePay men hvor det er betalingskortene der ligger bag.

Står du og mangler en betalingsløsning til din webshop så læs mere om vores betalingsløsning på www.pensopay.com.

Hvis du allerede har læst nok, så giv et kald på +45 77 344 388  eller skriv til support@pensopay.com så finder vi sammen den bedste løsning for dig!

Rigtig god weekend!

Team pensopay.