Hvad er VIPPS?

VIPPS er en attraktivt norsk pendant til Mobilepay, som du kan få igennem pensopay. VIPPS fungerer i Norge som MobilePay online i Danmark og er derfor udbredt blandt mange brugere i Norge.  

Hvordan fungerer VIPPS?

VIPPS funger som Mobilepay i Danmark. Det vil sige at det gør det nemt for din kunde at betale via mobilen. Det er en sikker og enkel mobilbetaling. 

Fordele ved VIPPS

VIPPS er særligt eftertragtet ved mobilhandel. Der er mange gode grunde til at udvide dine nuværende betalingsmetoder med VIPPS, hvis du begår dig på det Norske marked

Her kan du se nogle af årsagerne til, at mobilbetalingen kan være meget fordelagtig for din webshop. 

  • VIPPS er nemt og hurtigt

VIPPS er en af de hurtigste og nemmeste løsninger på det norske marked, når dine kunder skal betale på din webshop. Nu behøver kunden nemlig ikke at finde betalingskortet frem og indtaste lange formularer med kortnummer og -information. 

  • VIPPS er fleksibelt

Mere og mere handel foregår over mobilen, og særligt til mobilhandel er VIPPS populært. Med denne betalingsform kan kunden nemt bestille varer online på farten. 

  • VIPPS er en sikker løsning

VIPPS har en høj sikkerhed, hvor kortoplysninger aldrig kan læses fra appen og både kontooplysninger og personlige oplysninger er beskyttet af fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller personlig kode. 

Få VIPPS som betalingsmetode

Er du interesseret i at tilføje VIPPS som betalingsmetode til din webshop? Hos pensopay kan vi aktivere VIPPS for dig, så dine kunder straks kan opleve en endnu nemmere, hurtigere og bedre købsoplevelse på din webshop.

Ønsker du at tilkøbe VIPPS til dit abonnement, så skal du blot skrive til support@pensopay.com, så vi hurtigt og nemt kan tilføje det til din indløsningsaftale. Kontakt os også gerne, hvis du stadig er i tvivl om, om VIPPS er den rette betalingsform at tilbyde dine kunder på din webshop.