Sig velkommen til Anyday!

Sig velkommen til Anyday

Anyday er en af de nye spillere på markedet for betalingsmetoder til webshops. Som webshop ejer bør du overveje at tilbyde en del-betalingsmulighed til dine kunder. Med Anyday kan dine kunder splitte deres betalinger op i flere mindre rater uden renter eller gebyrer. Hvilket betyder at konverteringsraten ofte er højere og at basket size ofte bliver større.  

Anyday vil gerne gøre op med det ry branchen har, og derfor har de gjort det muligt for kunder at dele deres betaling op i flere rater, uden gebyrer og renter. I stedet betaler webshoppen et mindre gebyr når deres kunder benytter Anyday. Der er ikke noget abonnement, eller en månedlig betaling, men et fast lavt gebyr, som betales når Anyday bruges af en kunde. Du kan få Anyday som betalingsmulighed her. 

Hvem er Anyday?

Anyday er en dansk fintech virksomhed, der har lavet en BNPL løsning. Altså en såkaldt buy-now-pay-later løsning. Den gør det muligt for ens webshops kunder, at dele deres betalinger op i mindre dele, som betales i faste rater. Normalt er dette en opdeling i fire dele, hvilket betyder at kunden betaler regningen i fire lige store dele fordelt over 3 måneder.

Den første del trækkes når man gennemfører købet, den anden del trækkes en måned efter, den tredje del to måneder efter og den fjerde del tre måneder efter. Lige nu tilbyder Anyday muligheden for at dele sine betalinger op i hele 10 rater, hvilket betyder at dine kunder kan handle for endnu mere til Black Week og Julesalget.

 

 

Hvorfor bør jeg overveje Anyday som webshop-ejer?

Hvis du er webshop-ejer så har du nok bidt mærke i, at det er dig der skal betale et gebyr når dine kunder bruger Anyday. Det er jo ikke helt nyt, sådan er det med alle betalingsløsninger, der bliver krævet et gebyr fra de der agerer som bank.

Når man bruger Anyday er der et transaktionsgebyr på 3,95%, men ingen oprettelsesgebyr. Det lyder nok en smule højt når man sammenligner det med de gebyrer der er på andre betalingsløsninger. Her er man dog nødt til at tage de fordele, der kommer med, i betragtning.

Fordele ved Anyday

Du løber ingen ekstra risiko

Anyday giver dine kunder økonomisk frihed og øger den gennemsnitlige ordrestørrelse med op til 40%. Anyday tager samtidig risikoen, så du ikke skal bekymre dig om indkrævningen fra kunderne.

 

Det øger din konverteringsrate 

De webshops der tilbyder muligheden for at dele betalingerne op i flere rater oplever en 2-3% højere konverteringsrate.

Det er selvfølgelig sammenlignet med den konverteringsrate de havde inden de tilføjede Anyday som en betalingsmulighed.

Kunden får flere muligheder

En god tommelfingerregel er, at jo flere betalingsformer du har, jo større er chancen for, at kunden vælger at købe det, de har lagt i deres varekurv. Derfor er det altid smart at tilbyde sine kunder så mange forskellige betalingsmuligheder, som muligt. Når først kunderne kender til Anyday, og ved hvor nemt det er når de kan dele deres betalinger op, så bliver det noget de kigger efter. 

Den gennemsnitlige basket size bliver større

Når dine kunder ikke skal tænke over at betale det fulde beløb med det samme ender de ofte med at komme mere i kurven. Vi har analyseret vores tal og kan se at den gennemsnitlige basket size bliver op til tre gange større ved brugen af Anyday, end ved brugen af andre betalingsmetoder, såsom Dankort og Viabill.

 

 

basket size graf

Denne graf er lavet over vores tal fra Oktober måned

Hvordan får jeg Anyday på min webshop?

pensopay kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. Find løsningen her. Anyday kan følge med alle vores løsninger, og der er ingen oprettelsesomkostninger. Vi hjælper dig med at opsætte din betalingsløsning, og står klar når du har brug for det. Når din betalingsløsning er opsat, så har dine kunder mulighed for at betale på din webshop med det samme.

pensopay som betalingsløsning

Hos pensopay forenkler vi hele processen. Vi overtager det praktiske arbejde, og vi skræddersyer den rigtige løsning, der passer til den webshop, du driver. 

Vi vægter service meget højt, så du kan få nødvendig hjælp. Du kan se vores løsninger her. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på support@pensopay.com eller +45 77 344 888.