Vælg imellem fire forskellige betalingsløsninger til Prestashop

Når du vælger en Prestashop-betalingsløsning gennem os, kan du som udgangspunkt vælge imellem fire forskellige løsninger.

  • Basis – med basispakken får du intet fast abonnement, men betaler derimod 4 DKK pr. transaktion. Derudover får du en indløsningsprocent på 1,25 for betalinger med Visa og Mastercard.
  • Start-up – det er vores mindste abonnement til blot 49 DKK. I prisen får du en Prestashop-betalingsløsning, der inkluderer transaktioner til en pris på 1 DKK pr. transaktion og en indløsningsprocent på 1,25. Vi anbefaler dette til dig, der regner med 15-50 månedlige betalinger.
  • Business – dette er en større pakke til en månedlig pris på 99 DKK. Med denne Prestashop-betalingsløsning får du de første 100 transaktioner gratis. Efterfølgende transaktioner koster 0,35 DKK pr. styk. I abonnementet er der inkluderet en indløsningsprocent på 1,25.
  • Pro – til den topprofessionelle virksomhed med mange kunder har vi det sidste abonnement til 149 DKK. I dette abonnement får du de første 250 transaktioner gratis. De efterfølgende transaktioner har en pris på 0,25 DKK pr. styk. Du får den samme indløsning som i de andre abonnementer – nemlig 1,25%.

Husk på, at du altid kan skifte abonnement, hvis dit behov skulle ændre sig. Derudover tilbyder vi at skræddersy en unik løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Betalingsformer, som pensopay
aktiverer for dig

Vi er din garant for den bedste Prestashop betaling

Hos pensopay gør vi vores bedste for at skabe de bedste rammer for en effektiv Prestashop betalingsløsning, som gør det simpelt at drive en webshop.

Vi har 4 værdier:

  1. Vi er hjælpsomme
  2. Vi er professionelle
  3. Vi passer på din forretning
  4. Vi tror på enkelthed

Inden du vælger en endelig Prestashop-betalingsløsning, er det værd at have et øje for, hvor din virksomhed står henne – målt på kunder og betalinger.

Har du spørgsmål til nogle af vores betalingsløsninger? Du er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller på mail, så vi kan få din næste Prestashop-betaling sikkert i hus. Vi har allerede hjulpet mange virksomheder, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.