Hvad er Anyday? 

Anyday er en betalingsmetode, der giver dine kunder mulighed for at dele deres ordrebeløb op i flere bidder – uden gebyrer eller ekstra omkostninger for dine kunder. Med delbetaling kan dine kunder købe mere og splitte beløbet op i fire lige store dele. De første 25% af beløbet betales ved checkout, mens de resterende 75% betales over de næste tre måneder – eller tidligere.

Hvis du ønsker at tilbyde Anyday på din webshop, så er der et transaktionsgebyr på 3,95%, og du betaler kun, hvis dine kunder vælger at benytte sig af Anyday som betalingsmetode. 

Hvordan fungerer Anyday?

Anyday er en nem implementering på din webshop som pensopay tilbyder i din betalingsløsning. Per d. 1 marts 2023, vil oprettelsesprisen for Anyday koste 1.995,- eksklusiv moms. Dette er et oprettelsesgebyr og derfor også blot en engangsydelse.

Anyday giver som sagt mulighed for at dele betalingen op i fire lige store dele. Det er en simpel og brugervenlig betalingsmetode, der gør den let at benytte hos kunderne og samtidig også giver din webshop mange fordele. 

Anyday håndter betalingen, så du kan trygt behandle den lagte ordre, som du plejer.

Fordele ved Anyday

Delbetaling har mange fordele – både for dine kunder og for din webshop. Det er nemlig ingen hemmelighed, at mange kunder er glade for en fleksibel løsning, der giver dem en større frihed til at købe det, de har brug for i dag, og betale for det senere. Ved at splitte betalingen op over fire måneder får kunden helt nye muligheder, for nu kan mange flere pludselig få råd til varer, de ellers ikke ville kunne betale for i én omgang. 

Derudover er fordelene også mange ved at tilbyde delbetaling på din webshop. Delbetaling kan nemt blive det sidste skub, der skal til, for at dine kunder foretager sig et dyrere køb på din online shop. Denne tendens har stor indflydelse på følgende: 

  • Konverteringsraten øges

Webshops, der tilbyder delbetaling oplever, at konverteringsraten øges med 2-3%. Det er naturligvis i forhold til deres konverteringsrate fra inden, webshoppen tilbød Anyday.  

  • Den gennemsnitlige ordrestørrelse

Anyday øger den gennemsnitlige ordrestørrelse med op til 40%.

 

Få Anyday som betalingsmetode hos pensopay 

Er du interesseret i at få Anyday som betalingsmetode til din webshop? Hos pensopay kan vi hurtigt aktivere Anyday for dig, så dine kunder straks kan opleve en endnu mere fleksibel købsoplevelse på din webshop.

Vil du gerne supplere med Anyday til din række af betalingsmetoder for dine kunder? Så kontakt os endelig på mail  support@pensopay.com. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du stadig er i tvivl om, om Anyday er den rette betalingsform at tilbyde dine kunder på din webshop.