Hos pensopay tilbyder vi et større udvalg af WooCommerce-betalingsløsninger. WooCommerce er en webshopplatform, der er udbredt i det meste af verden. Den er særligt populær blandt små og mellemstore virksomheder, da den er meget brugervenlig. Sammen med vores WooCommerce-betalingsløsning får du de bedste rammer for at skabe en webshop i vækst.

Betalingsformer, som pensopay
aktiverer for dig

Vi tilbyder fire løsninger til WooCommerce betaling

Ikke to virksomheder er ens, og der kan være store variationer på jeres behov alt efter størrelse og kundeaktivitet. Derfor tilbyder vi fire forskellige WooCommerce-betalingsløsninger.

  • Basis – i basispakken får du en WooCommerce-betalingsløsning til faste priser pr. betaling og altså ikke et fast abonnement. I denne pakke er prisen pr. transaktion sat til 4 DKK, mens du får en indløsningsprocent på 1,25 for både Visa og Mastercard.
  • Start-up – dette abonnement er vores billigste og fås til en pris på 49 DKK. Med denne pakke får du en fast pris på 1 DKK pr. transaktion og en indløsning på 1,25%. Vi anbefaler denne WooCommerce-betalingsløsning til dig, der forventer 15-50 månedlige betalinger i din virksomhed.
  • Business – har du lidt mere aktivitet i din virksomhed, tilbyder vi vores businessabonnement til 99 DKK. Med denne betalingsløsning får du de første 100 transaktioner gratis, hvorefter hver enkelt transaktion koster 0,35 DKK. Indløsningsprocenten er fortsat 1,25.
  • Pro – det sidste abonnement får du til en månedlig pris på 149 DKK. I denne pakke får du de første 250 transaktioner gratis, hvorefter de vil koste 0,25 DKK pr. styk og have en indløsningsprocent på 1,25.

Du har til enhver tid mulighed for at ændre dit abonnement, hvis dit behov pludselig skulle ændre sig. Derudover tilbyder vi også skræddersyede løsninger til din betalingsgateway hos WooCommerce.

Find din betalingsgateway til WooCommerce gennem os

Din nye WooCommerce-betalingsløsning er ikke længere end blot nogle få klik væk. Hos PensoPay har vi gennem flere år hjulpet virksomheder med at sikre gode WooCommerce-betalingsløsninger, så kunderne igen og igen vender tilbage til deres webshop.

Har du spørgsmål til nogle af vores betalingsløsninger? Tøv ikke med at kontakte os enten telefonisk eller på mail, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for WooCommerce-betaling i din virksomhed.