Fordele ved at bruge pensopay og Shopify

Når du vælger at bruge Shopify som din webshop-platform, kan du se frem til flere fordele:

  • hæv, refundér eller annullér betalinger direkte fra din Shopify-admin – med få klik kan du bevare det fulde overblik over de forskellige transaktioner, og du behøver ikke at bøvle med at skulle foretage handlingerne fra betalingsgateway’en.
  • MobilePay og Anyday understøttelse – udvid dine betalingsløsninger, så du kan nå ud til flest mulige kunder og give dem en større fleksibilitet.

Betalingsformer, som pensopay
aktiverer for dig

Vi tilbyder fire muligheder for shopify betaling

Ikke to virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi hos PensoPay fire forskellige betalingsløsninger. Inden du vælger en Shopify-betalingsløsning, må du gøre op med dig selv, hvor meget aktivitet der er i din virksomhed.

  • Basis – vores basispakke er intet fast abonnement. Du betaler derimod 4 DKK pr. transaktion og har en indløsningsprocent på 1,25, der gælder både Visa og Mastercard.
  • Start-up – dette er det første abonnement til en pris på 49 DKK. I prisen får du transaktioner til 1 DKK pr. styk og en indløsningsprocent på 1,25. Vi anbefaler denne Shopify-betalingsløsning, hvis du forventer mellem 15-50 månedlige betalinger i dit firma.
  • Business – dette abonnement får du til 99 DKK. Med i prisen får du de første 100 transaktioner gratis, hvorefter prisen pr. transaktion er 0,35 DKK. Indløsningsprocenten er den samme, nemlig 1,25.
  • Pro – til den større virksomhed med en fast, stor omsætning, tilbyder vi et pro-abonnement til 149 DKK. Med denne Shopify-betalingsløsning får du de første 250 transaktioner gratis, hvorefter hver transaktion vil koste 0,25 DKK. Indløsningsprocenten ligger fortsat på 1,25.

Selvom du beslutter dig for et abonnement i dag, kan du til enhver tid skifte imellem de forskellige betalingsløsninger, når dit behov ændrer sig. Af og til tilbyder vi også skræddersyede Shopify-betalingsløsninger. Kontakt os for at høre mere.

Vi gør det enkelt at drive din Shopify-gateway

Hos pensopay gør vi en dyd ud af at tilbyde de bedste og mest enkle løsninger til vores kunder, så du nemt kan drive din webshop. Vi er både hjælpsomme og professionelle – og så har vi altid fokus på at passe godt på din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med at finde den helt rette betalingsløsning. Vi kan derfor rådgive dig om dit valg.