En betalingsmetode er i alt sin enkelthed blot en mulighed kunden har for at betale via din webhop. Med en betalingsløsning hos PensoPay får du automatisk en Visa & MasterCard aftale. Det vil sige, at du dermed kan tage i mod alle Visa- samt alle MasterCard betalingskort via din webshop.

Vi tilbyder derudover en lang række forskellige betalingsmetoder, som hver især skaber værdi. Nedenfor lister vi nogle af vores betalingsmetoder, således du kan se, hvordan de hver især skaber værdi:

 

Apple Pay:

er ideelt til dig, hvis kunder efterspørger/foretrækker betaling via Apple enheder – lidt ligesom MobilePay, bare på Apple enheder. Dette kræver blot at du har en særklidt aftale. Du kan se de gældende priser for Apple Pay integration her.

 

MobilePay:

er efter vores mening ideelt til alle webshops! Det er bevist, at MobilePay øger konverteringsraten, eftersom forbrugeren ikke skal finde sit betalingskort frem – dermed nemt, hurtigt og sikkert kan betale via sin smartphone. Dette kræver blot at du har en særklidt aftale. Du kan se de gældende priser for MobilePay integration her.

 

Vipps:

er til dig, der henvender dig til det Norske marked. Vipps er nemlig norges svar på MobilePay. Dette kræver blot at du har en særklidt aftale. Du kan se de gældende priser for Vipps integration her.

 

Swish:

er til dig, der henvender dig til det Svenske marked. Swish er nemlig sveriges svar på MobilePay. Dette kræver blot at du har en særklidt aftale. Du kan se de gældende priser for Swish integration her.

 

Klarna:

er til dig, som gerne vil have den velkendte ”køb nu – betal senere” eller delbetalinger. Kunderne kender efterhånden til Klarna da denne betalingsmetode har eksisteret i en længere årrække efterhånden. Klarna kan uden tvivl være med til at øge konverteringsraten

i din webshop, da flere kunder nu har mulighed for at aflægge en ordre. Du kan se de gældende priser for Klarna integration her.

 

ViaBill:

er ideelt til webshops, der vil sikre så mange konverteringer som muligt. Med en ViaBill integration i din webshop muliggører du ”køb nu – betal senere”, samt delbetaling for dine kunder. Dermed sikrer du også de kunder, som ikke hr mulighed for at betale up-front. Dette kræver blot en særskilt aftale. Faktisk kan en ViaBill integration i best case scenario øge konverteringsraten med omtrent 2-3%. Du kan læse meget mere om ViaBills fordele i vores blogindlæg her. Du kan se de gældende priser for ViaBill integration her.

 

Coinify:

er til dig, som er med på beatet. Til dig, som vil kunne tage i mod fx Bitcoins og andre krypto-valutaer i din webshop. Med en Coinify integration kan du som sagt tage i mod krypto- valuta som betaling, og få disse udbetalt i DKK – dette kræver blot en særskilt aftale. Du kan se de gældende priser for Coinify integration her.

Vi undersøtter herunder også:

  • Resurs
  • Forbrugsforeningen
  • PaysafeCard
  • iDEAL
  • Sofort
  • PayPal
  • M.m.

Vil du høre mere omkring vores integrationer og understøttede betalingsmetoder? Tørsten kan stilles her, ellers er du mere end velkommen til at ringe ind på +45 77 344 388 eller skrive en mail på support@pensopay.com og høre mere.

Tilbage til ordbogen

Hør mere eller få et tilbud