Tre typer VISA-kort

VISA har flere typer kort, og det kan være svært at finde rundt i forskellene på dem. Her kan du blive klogere på tre VISA-kort, VISA Debit, VISA Electron og VISA/Dankort. 

Hvad er et VISA Debit-kort?

Et VISA Debit-kort er et debetkort, og det virker på mange måder ligesom VISA/Dankortet. VISA Debit-kortet er dog ikke knyttet op på dankortet, og derfor kan man ikke bruge kortet steder, hvor der kun tages imod Dankort – og ikke VISA. Med et VISA Debit-kort trækkes det fulde beløb med det samme efter en transaktion, og det er derfor ikke muligt at lave overtræk og bruge flere penge, end der står på kontoen.  

Hvad er VISA Electron? 

VISA Electron er et debetkort, der har saldokontrol. Med VISA Electron er det derfor ikke muligt at lave overtræk og bruge flere penge, end der står på kontoen. Pengene fra en transaktion bliver trukket umiddelbart efter transaktionen, hvilket gør det nemmere at holde styr på dine transaktioner på din konto. 

Hvad er et VISA/Dankort? 

VISA/Dankort er et internationalt betalingskort, som består af to forskellige betalingskort i ét kort – et Dankort og et VISA-kort. Dankort er Danmarks nationale betalingskort, mens VISA er internationalt og bruges over hele verden. VISA/Dankort er et debetkort, som er direkte tilknyttet brugerens konto. Når en kunde har foretaget et køb med kortet, bliver det fulde beløb trukket enten samme dag eller den næstkommende dag. 

VISA/Dankort er en af danskernes foretrukne betalingsmetoder, som giver en masse fleksibilitet, da det både kan bruges til betaling online og i butikker over hele verden. Derfor er det fordelagtigt at tilbyde dine kunder at betale med VISA/Dankort på din webshop. 

Få VISA som betalingsmetode til din webshop hos pensopay

VISA er en af de mest brugte betalingsformer blandt danskerne i dag, og derfor er det også en uundværlig betalingsmetode at have på din webshop. Det er nødvendigt at kunne tilbyde dine kunder denne betalingsform, og hos pensopay følger VISA som standard med i din aftale. Har du allerede en anden indløsningsaftale, så kontakt os endelig på tlf. +45 77 34 43 88 eller skriv en mail på support@pensopay.com

Er du i tvivl om dit valg af betalingsmetoder til din webshop, så skal du heller ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi giver dig vores professionelle vejledning og vurdering af, hvilke betalingsmetoder, der er behov for i din online forretning.