Sådan øger ViaBill dit salg

Virksomhedsejere, der driver en webshop, går glip af salg, hvis de ikke bruger ViaBill. Læs her hvorfor, og hvad betalingsløsningen kan gøre for din virksomhed.

 

Hvad er ViaBill?

ViaBill er en aarhusiansk virksomhed, der lader kunder købe en vare og vente med betalingen. Virksomheden blev stiftet i 2009, og har de seneste år oplevet massiv vækst. Kunder kan betale varerne i rater, så købet deles ud over flere måneder. Virksomheden er en af de mest anerkendte fintech virksomheder i Danmark, og er i dag samarbejdspartner med PensoPay.

Hvordan fungerer ViaBill?

ViaBill som en del af betalingsløsningen øger konverteringsrate – altså andelen af kunder der køber noget.

Købsprocessen i tre steps, når de bestiller varer på webshops:

  1. Kunden finder et produkt på en webshop, de vil købe, og foretager et køb med “Mit ViaBill”.
  2. Kunden modtager varen og kan, hvis returretten tillader det, afprøve varen og sende den tilbage, hvis den ikke passer.
  3. ViaBill tager kun 0,75% og udbetaler det resterende beløb til webshoppen efter 14 dage, når kundens periode for fortrydelsesret er overstået.

Ring eller skriv til os, eller find vores priser på betalingsløsninger inkl. ViaBill her

Hvorfor skal jeg bruge ViaBill til min webshop?

 

ViaBill er en anerkendt dansk finansieringsvirksomhed, og det betyder, at din webshop fremstår mere troværdig, når du udbyder deres services. Der er flere grunde til, at du bør integrere betalingsløsningen på din webshop. Her følger fem:

1. Giv kunden flere muligheder

Hovedparten af dem, der besøger din webshop, er interesseret i dine produkter. Der kan dog være flere årsager til, at de ikke kan betale nu og her. Har du ViaBill på din webshop, kan kunden betale senere, men din virksomhed får pengene udbetalt når returretten er overstået (14 dage). Det giver kunden fleksibilitet og virksomheden sikkerhed.

2. Øget salg med Viabill

ViaBill øger salget for de webshops, der benytter betalingsløsningen – gennemsnitligt køber kunder for 32,7% mere. Det skyldes, at de får en konto, de kan handle for, der giver dem lyst til at købe mere.

3. Øget konvertering

Webshops med ViaBill oplever en øget konvertering på 2-3%. Det skyldes, at muligheden for at betale senere, overbeviser mange af dem, som ellers ville have forladt webshoppen, om at købe.

4. Øget troværdighed

ViaBill har eksisteret i ni år, og har i den periode opbygget en massiv kundeskare bestående af mere end 3400 danske webshops, heriblandt anerkendte virksomheder som Hungry, StylePit og Saxo. Mere end 13.000 anmeldelser på TrustPilot har resulteret i en fire-stjernet rating.

5. Ingen risiko

Når man sælger varer online, er der risiko for svindel. Er en bestilling foretaget med et kort uden 3D Secure, der er blevet misbrugt, vil ejeren af kortet kunne gøre indsigelse mod din købet og få pengene tilbage uden du får varen tilbage. Med ViaBill, er det ViaBill der tager ansvaret for inddrivelse.

Hvordan får jeg ViaBill til min virksomhed?

PensoPay kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed. Beregn selv prisen på en betalingsløsning til din virksomhed her, men giv os også gerne et kald på 77 344 388

ViaBill følger med i alle vores løsninger, og der ingen oprettelsesomkostninger.

Vi hjælper dig med at opsætte betalingsløsningen. Når betalingsløsningen er opsat, så har dine kunder mulighed for at betale med ViaBill, Visa og MasterCard. Derudover kan du tilknytte MobilePay og din Nets’ Dankort-aftale.

En god tommelfingerregel er, at jo flere betalingsformer du har, jo større er chancen for, at kunden vælger at købe det, de har lagt i deres varekurv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.