Vi giver en skildpadde mere fart!

 

Søren Kierkegaard, filosof og forfatter, udtalte: “Det er utroligt, hvad et menneske kan udholde, blot det føler, at der er en mening med modgangen eller lidelsen.” Dog er middelmådig kundeservice ikke noget, som mange mennesker kan se en mening med og derfor vil spørgsmålet uvægerligt være: Jamen, skal jeg udholde det?

Dette er historien om Monisskilpadder.dk og deres samarbejde med PensoPay.

Med opstart i 2013 og en sund vækst herfra, skød de for alvor deres onlinedør op til deres webshop i starten af 2014 så de kunne tage imod kortbetalinger online – Skæbnen ville det, at Monis skildpadder kontaktede PensoPay i 2016, da servicen fra deres daværende betalingsudbyder ”(…) bare ikke var, som vi gerne ville have at den skulle være.” udtaler Monica Nielsen, Co-founder og ejer af Monis skildpadder. Hun udholdte det faktisk ikke.

 

Hvordan oplevede Monis skildpadder en værdiforøgelse med PensoPay?

Monis skildpadder gik fra en tidligere udbyder til en ny problemfri og simpel løsning, så deres kunder kunne betale for deres ønskede varer online. På denne måde havde Monis skildpadder en bedre konverteringsrate og gav deres kunder en bedre oplevelse. Det som specielt gjorde sig gældende ved dette samarbejde var oppetiden og som Monica Nielsen udtaler:


”Hos PensoPay møder vi altid en åben dør og nogle meget passionerede folk bag konceptet, der løser de eventuelle udfordringer, som vi måtte have med bl.a. gatewayen”.

Igennem tiden har Monis skildpadder vundet en plads i markedet for udstyr til krybdyr, og de er i dag én af de tre førende på markedet med både engros- og detailhandel under samme tag.

 

Vi spurgte hvilket råd Monis skildpadder har til andre iværksættere, der er ved at starte op?

Monica Nielsen udtaler:

“1. Time management:

Sæt dig ned og overvej kraftigt hvad det er du gerne vil.

Der findes mange forskellige systemer derude og du skal gøre op med dig selv, hvad det er, som du værdsætter ved et samarbejde.

2. Prioritering:

Brug din tid på det du er god til og lad andre om at gøre dét, som de er gode til. Lad være med at spilde din tid på ting, som du kunne få gjort meget hurtigere andre steder.”

Monis Skildpadder så en mening med at gå fra en middelmådig kundeservice til PensoPay, hvor der bliver taget hånd om dem og hvor PensoPay får lov til at gøre det, som de er bedst til – nemlig betalingsløsninger og god kundeservice.

 

OM MONISSKILDPADDER.DK

Monis skildpadder sælger udstyr til krybdyr, gnavere og fugle og har været oppe at køre siden 2013. Passionen for dette havde længe været hos Tommy og Monica (Co-founder og ejer af Monis Skildpadder) og da et behov for udstyr – opstod grundet for lidt viden og dermed forkert vejledning i mange dyrehandlerbutikker (på daværende tidspunkt) – startede ‘Monis’ op.
Her formidles den viden som firmaet har opbygget omkring deres produkter og gør dermed dyrehandlerbutikkerne – der handles med – mere rustet til at yde korrekt vejledning omkring de produkter der sælges.

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 20.00
Lørdag – Søndag: kl. 08.00 – 20.00

Email: support@pensopay.com