Så let er det at skifte til Pensopay

Acceptér betalingskort globalt, og håndtér
både web- og mobil betalinger

Z

Kobl din eksisterende NETS’ aftale på vores løsning. Vores gateway understøtter udover MobilePay, Klarna, Viabill også din NETS dankort aftale.

Z

Skift gratis. Har du fx 4 måneder tilbage på din aftale med din nuværende udbyder? Skift til os og få samme periode helt gratis.

Z

Vi er åbne 12 timer hver dag hele ugen, og vi går den nødvendige vej for at hjælpe dig med både indløsningsaftale og betalingsgateway.

Din PensoPay betalingsløsning

Få en fuldendt understøttelse af din forretningsmodel

Vi gør det nemt for dig at skifte til PensoPay

Hos os får du en samlet betalingsløsning med en indløsningsaftale til Visa/Dankort, Visa og Mastercard, samt en betalingsgateway.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet, så du trygt og sikkert kan få skiftet dine nuværende udbydere ud med én løsning hos os, ganske gratis.

Har du fx 4 måneder tilbage på din aftale med din nuværende udbyder? Skift til os og få samme periode helt gratis. Du får altså en løsning hvor de faste omkostninger er gratis – så længe du er bundet hos en anden udbyder! Den eneste omkostning du vil få er de variable omkostninger fx indløsningspris og transaktionsgebyr.

Indtast dine oplysninger til højre og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige kollegaer, som vil hjælpe dig igennem hele processen. Vi hjælper dig med at sætte din webshop op, og vi forlader dig ikke før det er oppe at køre.

Hør mere eller få et tilbud