Betalingsløsning

Acceptér betalingskort globalt, og håndtér både web- og mobil betalinger

Øg dit salg markant

Det er vigtigt at du kan tilbyde kortbetaling til dine kunder. Kreditkort er den mest populære betalingsmetode på verdensplan og giver, grundet sin udbredelse, stor tryghed hos forbrugeren på din webshop. I Danmark udgør kortbetaling samlet 81 procent af internethandlen, så der er god grund til at tilbyde sine kunder denne betalingsform.

For at kunne tilbyde dine kunder betaling med kreditkort, har din onlinebutik brug for en indløsningsaftale. I PensoPay har vi aftaler med de største og mest anerkendte indløserbanker, så du kan være helt tryg ved at indgå indløsningsaftale med os. Ansøgningsprocessen tager 5 minutter, og du er klar til at tage imod betalinger inden for 1-3 dage.

 

Fleksibelt & simpelt

Den største udfordring for webshopejere er oftest sikkerhedsstillelse i form af f.eks. bankgarantier, tilbageholdt omsætning og lang oprettelsestid. Vi tilbyder fleksible total- og delløsninger indenfor kortbetalinger og betalingsgateway, hvilket vil sige, at du kan vælge det hele i én og samme pakke – eller udplukke visse elementer.

Plug’N Play moduler til din webshop
Kom i gang med at tage imod kortbetaling i din internetforretning allerede i dag. Vi har gjort betalingsløsninger til en leg; installer et skræddersyet modul i din webshop – uden ekstra omkostninger. Vi har over 40 Plug’N Play moduler, samt samarbejdspartnere, som gør det let at opsætte betalingsgatewayen på sin webshop.
Vi sender det betalingsmodul og den installationsvejledning som passer til dit webshopsystem.

Acceptér de mest udbredte betalingsmetoder
Med PensoPay’s betalingsgateway er du ikke begrænset til kun Dankort, Visa Dankort, MasterCard, Visa eller Visa Electron. Du kan modtage alle gængse betalingsmetoder som bankoverførsler, fakturabetalinger, mobilbetalinger via MobilePay, ViaBill, SoFort og PayPal.
Se alle betalingsmetoderne til venstre.

Tlf: +45 77 344 388

 

Telefonisk support
Mandag - Fredag: kl. 08.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: kl. 08.00 - 20.00

Email: support@pensopay.com