Betalingsløsning

Acceptér betalingskort globalt, og håndtér både web- og mobil betalinger

Øg dit salg markant

Det er vigtigt at du kan tilbyde kortbetaling til dine kunder. Kreditkort er den mest populære betalingsmetode på verdensplan og giver, grundet sin udbredelse, stor tryghed hos forbrugeren på din webshop. I Danmark udgør kortbetaling samlet 81 procent af internethandlen, så der er god grund til at tilbyde sine kunder denne betalingsform.

For at kunne tilbyde dine kunder betaling med kreditkort, har din onlinebutik brug for en indløsningsaftale. Ansøgningsprocessen tager 5 minutter, og du er klar til at tage imod betalinger inden for 1-3 dage.

 

Fleksibelt & simpelt

Den største udfordring for webshopejere er oftest sikkerhedsstillelse i form af f.eks. bankgarantier, tilbageholdt omsætning og lang oprettelsestid. Vi tilbyder fleksible total- og delløsninger indenfor kortbetalinger og betalingsgateway, hvilket vil sige, at du kan vælge det hele i én og samme pakke – eller udplukke visse elementer.

 

Vi hjælper

Vi gør os stor umage for at du får en hurtig og enkel opstart, så du kan fokusere på hvad du er god til. Er der noget du er i tvivl om så skal du endeligt skrive til os på support@pensopay.com eller ringe +45 77 344 388.

Mange af vores kunder har desuden stor fornøjelse af vores generator til handelsbetingelser. Den kan generere dine handelsbetingelser på både dansk og engelsk. Prøv den her.

Integrationsmoduler til din webshop

Kom i gang med at tage imod kortbetaling i din internetforretning allerede i dag. Vi har gjort betalingsløsninger til en leg; installér et skræddersyet modul i din webshop – uden ekstra omkostninger. Vi har over 50 moduler, samt samarbejdspartnere, som gør det let at opsætte betalingsgatewayen på sin webshop.
Vi sender det betalingsmodul og den installationsvejledning som passer til dit webshopsystem.

Acceptér de mest udbredte betalingsmetoder

Med PensoPay’s betalingsgateway er du ikke begrænset til kun ViaBill, MasterCard, Visa, Maestro eller Visa Electron.

Du kan modtage alle gængse betalingsmetoder som bankoverførsler, fakturabetalinger, mobilbetalinger via MobilePay, Dankort, Swish, Vipps, Klarna, ViaBill og PayPal. Disse kræver dog en separat aftale med de respektive leverandører. Er du i tvivl hvordan du kommer videre så kommer vi gerne med gode råd.