Interview: Louise fra Frederik IX

af | feb 26, 2021 | Iværksætteri | 0 Kommentarer

“Iværksætteriet har været en spændende rejse med mange positive oplevelser og nogle få bump på vejen, meget arbejde uden løn, men en stor glæde ved at kunne realisere sin drøm og frihed ved at være selvstændig.”

Louise som er kvinden bag Frederik IX er 28 år gammel. Hun er født og opvokset i Aalborg. I dette interview fortæller hun om Løvens Hule, samt hendes iværksætterrejse. 

Tanken om at starte selvstændig virksomhed har været naturlig adfærd og en spirende tanke, som har vokset, mens jeg har arbejdet med ”Fashion” som kreativ indkøber i en af Danmarks store mode koncerner Bestseller. Efter jeg blev student på HHX, med linjen international handel, blev jeg udannet indkøber hos Bestseller i Brande. Fantastisk spændende og hektisk job, men jeg trængte til luftforandring og udfoldelse af mine egne ideer, så jeg forlod Bestseller koncernen. Herefter flyttede jeg og min kæreste til Vietnam i 12 måneder for at opbygge en produktion af vores nye smykke kollektion. Iværksætteriet har været en spændende rejse med mange positive oplevelser og nogle få bump på vejen, meget arbejde uden løn, men en stor glæde ved at kunne realisere sin drøm og frihed ved at være selvstændig.

Smykker i ædle metaller
Ideen opstod ud fra et personligt behov, der var ikke et brand der leverede høj kvalitet af smykker til overkommelige priser, som matchede min personlige stil, men jeg oplevede også at mange mænd søgte efter smykker uden held.
Derfor så jeg et hul i markedet af kvalitet smykker til både mænd og kvinder i ædle metaller og med mulighed for personliggørelse af smykkerne.

Om deltagelsen i Løvens Hule
Det var fedt. Det var faktisk meget ud af min komfortzone at stille mig ind foran fem dygtige forretningsfolk på national tv, men jeg har lært rigtig meget om mig selv og min virksomhed i forbindelse med forberedelsen, præsentationen og efterløbet.  En oplevelse jeg ikke ville have været foruden…

Min deltagelse har betydet at vi har fået en løve med ombord, som har erfaring med markedsføring af brands / produkter på eksportmarkeder både til forbrugere online og til B2B segmentet, og som har et godt netværk.
Ligeledes har jeg fået en sparringspartner der har lyst til at sparre omkring udviklingen af Frederik IX, så vi hurtigere kan skabe en god historie.

Hvad er det vigtigste du har lært af at starte en webshop?
Ha’ styr på din backend og server 😉

Hvad ville du ønske, at du havde vidst før I gik i gang?
Hvis jeg kunne gå tilbage ville jeg have sørget for at lave det helt rigtige lille dream’team fra start.
Jeg har oplevet at få en hurtig vækst der har medført jeg sad med for mange hatte på og ikke kunne fordybe mig 100% der hvor jeg kunne sikre mig at skabe salg og dermed omsætning.
Det er svært at give opgaver videre mens man selv drøner rundt, så hvis jeg kunne ændre noget ville jeg have sørget for at have nogle gode partnere med langt før i processen.

Hvad har været din oplevelse med Pensopay?
Først og fremmest vil jeg understrege den knivskarpe kundeservice der er hos jer. Det er stort set ligegyldigt hvornår jeg har et spørgsmål, så får jeg svar indenfor få minutter.
Jeg har udelukkende haft en god oplevelse med Pensopay, som er en rigtig god betalingsløsning for især startups. Stor ros og anbefaling fra mig!

Læs også 2 andre spændende interviews med deltagere fra 2021 sæsonen af Løvens Hule: 

Interview med Slow Studio 
Interview med Hupaip 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.