PP
nova-natura.dk

Nova-Natura.dk

Line Juhl Kronow -uddannet grafisk designer og har erhvervserfaring inden for markedsføring og grafisk design- startede sin webshop efter nogle års overvejelser og tilløb. Line beskriver det som et KÆMPE spring at få eget CVR nr, og som ultra-tryghedsnarkoman er det ikke det letteste at kaste sig ud med egen virksomhed. Nu efter et halvt år med CVR nr. har der været forhindringer, men Line fortryder intet. Hun var klar over at det ikke skulle være let, men hendes drøm var at have sin egen webshop. Hendes erfaring kommer fra sin hobbyvirksomhed indenfor smykker og genbrugsfund, men det var først da hun begyndte at designe plakater kom der for alvor gang i salget.


Kan I fortælle lidt om jeres koncept?

Helt enkelt. Køb en plakat efter mit design. Jeg satser mest på hjemstavns plakater og da jeg er fra Bornholm har jeg også designet mange Bornholmske plakater.

Hvornår startede i op og hvordan har forretningen udviklet sig siden starten? 

Jeg startede med at sælge mine egne smykker i 2012, efterfølgende udviklede shoppen sig til en genbrugsbutik og først i 2016 begyndte jeg at sælge plakater, og fik for alvor et mærkbart salg. Og det var også derfor, at jeg i 2017 fik CVR nr.

Hvordan har jeres webshop udviklet sig over tid? Hvordan var den bygget op til at starte med? 

Shoppen har altid været en online biks, i sin tid var det en simpel HTML webside, og her var kun mulighed for at betale med Paypal på min personlige Paypal konto. Nu køre vi en standart WordPress skabelon med WooCommerce, som shop system og med PensoPays betalingsløsning, der er billigt og nemt at bruge.

Hvornår gik det op for dig at du skulle være selvstændig erhvervsdrivende?

Det er en drøm der altid har været der, og det er en drøm der lever endnu. Jeg har min shop som en bibeskæftigelse og det bliver det nok ved med at være i lang tid endnu. Men drømmen er klart at kunne leve af kun at have webshoppen.

Hvad har været jeres største success?

Den første plakat jeg designede “KøbenHolmeren” er klart den mest solgte og den der stadig sælger bedst. Jeg kørte den som et introtilbud med forudbestilling da den blev lavet og efterfølgende har den stadig solgt godt.

Hvad har været jeres største udfordring?

Bogholderiet og alle de nye ting man skal være opmærksom på med nyt CVR nr., som forventet var der meget bøvl, men jeg er stadig glad for, at jeg tog springet.

Hvad skal man lægge vægt på, når man vælger betalingsløsning?

For mig med en lille omsætning var det især prisen, men ud over det så også, at det er enkelt at integrere. Det var uventet nemt med PensoPay og det virkede første gang. Jeg er snart så vandt til at ting bøvler, så det var en sand fornøjelse bare at se det virke.

Hvilken indflydelse har jeres betalingsløsning på driften af jeres webshop?

Det har gjort betalingen lettere for mine kunder og mere sikker, således at alle kan benytte shoppen –  også dem der var usikre på Paypal. For mig er det også lettere og jeg kan nu skille min privatøkonomi og min shop’s økonomi helt fra hinanden.

 

Kan du afslutningsvis komme med 3 gode råd til læsere der går og overvejer at starte egen virksomhed?

  1. Der SKAL være penge til en revisor eller bogholder, der kan få dig startet godt op. Når først han eller hun har fået dig i gang, kan du selv klare det meste og så er udgiften givet godt ud.
  2. Forbered dig på, at der pludselig går meget tid med ting du måske ikke lige synes var så sjovt. Ting der tager tid fra det kreative man måske egentlig hellere ville. Men også det bliver lettere efterhånden, som man starter.
  3. Og så må sidste råd være, at når du får dit CVR nr. så forvent at det er det du skal bruge din tid 100 % på til at starte med, men der skal nok blive plads til det sjove efter et par måneder.
Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 20.00
Lørdag – Søndag: kl. 08.00 – 20.00

Email: support@pensopay.com