Authentic.dk sælger lækre ure fra Vejrhøj. Er salg af ure en passion eller en forretning for dig? Kan du fortælle lidt om hvordan du startede?

 

Jeg har tidligere drevet en webshop, hvor jeg solgte noget så banalt som boxershorts. Det var en god udfordring og jeg lærte en masse om det, men jeg ville gerne prøve at arbejde med salg af produkter, hvor storytelling er en vigtig del – og da jeg samtidig går meget op i både ure, design og dansk iværksætteri generelt, så var det oplagt at overtage authentic.dk, da de forrige ejer satte shoppen til salg.

For mig er det en passion at drive en webshop, hvor fokus er på dansk designede produkter og den historie og de kræfter, som folkene bag har lagt i projektet. Selvfølgelig skal det kunne løbe rundt, men jeg bliver ikke rig af det, da efterspørgslen efter danske ure trods alt er begrænset. Det vigtigste for mig er et lære, at støtte dansk iværksætteri og skabe en kundeoplevelse, som er blandt de allerbedste i branchen, og jeg prøver hele tiden at rykke grænsen for, hvor personlig og tæt man kan gå i kommunikationen på kunden, så de føler sig specielle.

 

Hvordan differentierer du Authentic.dk fra andre i branchen?

Der er ikke andre webshops, der kun sælger ure fra danske mærker. Det er i sig selv specielt. Samtidig bruger jeg mig selv meget i videoer og indlæg på shoppen og sociale medier. Jeg tror på personliggørelse af ‘webshoppen’ og på at møde kunderne i øjenhøjde. For mig er det ikke bare en shop og nogle produkter. Det er nogle kunder, som fortjener den bedste oplevelse, og hvis de får det, så er jeg sikker på, de nok skal anbefale mig til andre. Jeg har en tæt sparring og erfaringsudveksling med flere af mine mærker. De er alle mikromærker og har interesse i at dele og hjælpe hinanden med at blive bedre, og det tror jeg ikke, man oplever i lignende webshops, hvor man oftest bare køber og sælger varer uden at lægge mere i processen og samarbejdet.

 

 

Hvem er den typiske kunde hos Authentic.dk og hvad gør du for at fange kundens opmærksomhed?

 

Jeg sælger en del ure som gaver til både forskellige mærkedage og naturligvis op til jul. Kunderne er typisk over 30 år men er i øvrigt fra hele landet eller fra udlandet. Jeg arbejder – som alle andre – med søgemaskineoptimering og sociale medier. Jeg bruger mig selv en del, selvom jeg er skide ufotogen, men det er en del af en ærlig fortælling og for at vise, at bag min shop er der et rigtigt menneske. Samtidig har jeg mange ‘direkte salg’, som typisk kommer fra kunder, der har fået mig anbefalet af andre.

 

Hvad betyder det for dig at have din egen online forretning?

Det betyder, at jeg ikke bruger min fritid på Netflix i hvert fald 🙂 Jeg driver min shop ved siden af et fuldtidsarbejde, og jeg bruger rigtig mange timer på både shoppen og på kunderne. Det er vigtigt, at jeg hele tiden lærer noget – og jeg bruger rigtig meget feedback på kunderne til at forbedre shoppen.

 

 

Hvad betyder det for dig at have din egen online forretning?

Det betyder, at jeg ikke bruger min fritid på Netflix i hvert fald 🙂 Jeg driver min shop ved siden af et fuldtidsarbejde, og jeg bruger rigtig mange timer på både shoppen og på kunderne. Det er vigtigt, at jeg hele tiden lærer noget – og jeg bruger rigtig meget feedback på kunderne til at forbedre shoppen.

 

Du har 5 stjerner på Trustpilot, hvilket betyder at kunderne er meget tilfredse med din webshop. Kan du fortælle lidt om kundeoplevelsen hos Authentic.dk?

Jeg er meget lidt højtidelig og uformel i min kommunikation. Jeg prøver at gøre lidt ekstra ud at forklare om betalingsmuligheder og hele forløbet, når man er blevet kunde. Mine mails til fx ordrebekræftelse og afsendelse af vare er meget anderledes end standardmails og skrevet med humor. Jeg vil gerne gøre den del af kommunikationen til noget, som kunden husker. Og når de kommer med en reklamation eller andre henvendelser senere, så bliver de også behandlet uformelt, hurtigt og som man selv ville forvente. Kort fortalt betyder mine 5* på Trustpilot, Facebook og Google, at jeg har valgt det rigtige fokus for min shop at behandle kunder på.

 

Hos PensoPay går vi meget op i god kundeservice. Lykkes vi med det?

Jeg bliver ganske enkelt imponeret hver eneste gang jeg kontakter kundeservice ift. hvor hurtigt og kompetent, jeg bliver behandlet. Det er næsten uanset hvornår på døgnet det er, og er der behov for en uddybning, så tager vi en jysk-fynsk snak, for de er heldigvis lige så langt nede på jorden, som jeg er 🙂 Det er så vigtigt for mig, at de grundlæggende ting bare fungerer, så jeg kan bruge min tid på shoppen og kunderne.

Jeg har allerede anbefalet mange i mit netværk til PensoPay, for jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor man skulle vælge en anden, når man får den service til de priser, som de kan tilbyde.

 

Hvad er dine fremtidsplaner med Authentic.dk?

Jeg har haft forespørgsler fra udenlandske ‘mikromærker’ indenfor ure ift. at forhandle deres produkter i shoppen. Jeg fokuserer 100% dansk nu, men flere af de udenlandske mikromærker har samme ærlige iværksættertilgang til tingene som vi har i Danmark, og det kunne godt ske, at jeg fik nogle af dem ind – men kun hvis det er med samme passion og ånd, som jeg selv lægger i det. Der er også lidt på tegnebrættet ang. at udvide shoppen med dansk designede produkter indenfor andre varegrupper en ure. Vi har så meget at byde på i Danmark – og vi har et fælles normsæt for kvalitet og kundeservice som er fedt at arbejde med.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.