Få værdifuld omtale af dit indhold med outreach

 

Outreach er et engelsk udtryk, der længe har floreret inden for SEO-verdenen, og som i dag har mere relevans end nogensinde før. Fænomenet handler nemlig grundlæggende om at skabe opmærksomhed og omtale af alt dit gode indhold for derigennem at skabe naturlig linkbuilding. Det er nemlig ikke længere bare nok at have en masse super godt indhold på din hjemmeside eller app, hvis du vil frem i verdenen og give konkurrenterne baghjul. Hvis dit indhold skal helt til tops og blive set og anerkendt af et relevant publikum, skal det markedsføres klogt, og netop her komme outreach ind i billedet som handler om at skabe netværk og kontakter. Og netop det er nøglen, der kan være med til at få netop dit budskab eller produkt bedst muligt ud, hvilket i sidste ende kan genere en bedre konverteringsrate og mere salg.

 

Sådan fungerer Outreach

Outreach kan direkte oversætte til ”at række ud”, og det er faktisk en meget god beskrivelse af strategien. Markedsføring gennem outreach går nemlig ud på at finde relevante blogs, sociale medier, fora, online magasiner, aviser eller andre websider, som du som virksomhedsejer kan kontakte med henblik på at få dem til at omtale dine produkter eller dit budskab på deres platforme. Her er det altså afgørende, at dem, som du kontakter, finder indholdet interessant og relevant nok, til at de gider bruger energi og spalteplads på at omtale det gennem eksempelvis artikler, blogindlæg eller andet. Derfor er det i kontaktfasen vigtigt at få formidlet skarpt og præcist, hvorfor dit indhold har værdi for netop denne platforms læserskare. Med andre ord, skal formidlerne af omtalen naturligvis også føle, at de får noget ud af samarbejdet med dig.

 

 

En effektiv markedsføringsstrategi

Outreach er uden tvivl en enorm effektiv markedsføringsstrategi, som hurtigt kan få stor værdi for dig, din SEO og dit brand, hvis du formår at udnytte dens potentiale optimalt. For mange kan det dog virke overvældende selv at skulle stå for at tage kontakt til de relevante webmastere, bloggere og journalister for at få mest mulig omtale af din virksomhed.

Det kan derfor være en god idé at tage kontakt med en professionel, som har erfaring med processen og har et godt netværk. Du kan også selv gå i gang med processen og kontakte relevante blogs og medier for din virksomhed.

 

Om forfatteren

Theis Hansen er ekspert i online markedsføring og i kunsten at skabe et stort og bredt netværk, som fører til succesfuld outreach, der høster positive resultater. Udover arbejdet som online markedsføringskonsulent ejer han også webshoppen ravnsby.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag - Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Mail support
Mandag - Fredag: kl. 08.00 - 20.00
Lør-, søn- og helligdage: kl. 08.00 - 20.00

Email: support@pensopay.com