For en nystartet virksomhed med online salg, er det essentielt at få opsat en betalingsløsning. Så snart betalingsløsningen er klar, kan dine kunder gennemføre et køb og generere omsætning i din forretning.

 

En betalingsløsning består af to dele: En betalingsgateway og en indløsningsaftale

En betalingsgateway er selve softwaren, der muliggør, at en kunde kan gennemføre en betaling via en webshop. Man kan sammenligne en betalingsgateway med den fysiske dankortterminal i en butik. Læs mere her, om hvad PensoPay tilbyder.

En indløsningsaftale, er, som ordet antyder, en aftale med en finansiel institution; indløseren. Aftalen indebærer, at indløseren har ansvar for at håndtere pengetransaktioner mellem kunde og webshop. Når en kunde gennemfører et køb via en webshop, modtager indløseren kundens krypterede data, og bekræfter om kundens konto har dækning på kortet til at gennemføre købet. Dernæst sørger indløseren for, at pengetransaktionen gennemføres, og pengene kan hæves fra kundens betalingskort og overføres dernæst til webshoppens indløsningskonto. Herefter udbetales de til webshoppens egen konto. Der findes forskellige indløsere med forskellige betalingsmetoder tilknyttet. Derfor er det indløsningsaftalen, som afgører, hvilke betalingsmetoder og valutaer en webshop kan tage imod.

Hos PensoPay sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med en indløsningsaftale. Der er blot et par enkelte punkter, I med fordel kan tage stilling til, som er opstillet i den følgende guide:

 

Forstå dit kundesegment

Som det første skal kundernes foretrukne betalingsmetoder afklares: Man kan have kunder i udlandet, og det derfor skal være muligt at betale med internationale betalingskort og udenlandsk valuta. Det kan også være, at kunderne foretrækker en afdragsordning. Jo skarpere man er i forhold til sine kunders betalingspræferencer, jo højere konverteringsrate vil din webshop opleve. PensoPay hjælper vi dig meget gerne med at afdække kunders foretrukne betalingsmetoder. Som udgangspunkt kommer man langt med vores standardløsning, hvor man kan acceptere Visa og MasterCard – der dækker omkring 97% af Danmarks befolkning. Denne løsning åbner op for, at man, blandt andet, kan tage imod almindelig kortbetaling, afdrag via ViaBill og MobilePay Online.

 

Opfylder din webshop de formelle krav ved en indløsningsaftale?

Naturligvis stiller indløseren en række krav, som din webshop skal opfylde for, at den kan godkendes til en indløsningsaftale. Vær derfor sikker på, at din webshop opfylder kravene for at indgå en indløsningsaftale før processen påbegyndes. Få et nemt overblik over, hvilke krav din webshop skal opfylde ved en indløsningsaftale her hos PensoPay.

 

Afdæk dit budget for en betalingsløsning

Det er klart, at betalingsløsningen vil være prissat afhængigt af behovet og betalingsmetoder. Skal webshoppen, eksempelvis, kunne tage imod betaling via MobilePay Online, vil dette være med til at påvirke prisen for aftalen.
Derfor anbefaler vi, at man som webshopejer forsøger at danne sig et overblik over sine behov. Der findes løsninger, der passer til alle størrelser af forretninger, og det er nemt at skalere op efter behov.

Husk, at PensoPay altid står til rådighed for at vejlede dig og guide dig igennem valget af abonnementspakke og betalingsmetoder.

 

… det er her, PensoPay tager over

Når dine kunders foretrukne betalingsmidler er defineret, og du har sat tjek ved, at din webshop opfylder kravene samt afdækket dit budget, er der heldigvis ikke mere du skal bekymre dig om i forbindelse med din betalingsløsning.

Opretter man en ansøgning på PensoPay.com vil en af vores kollegaer kontakte dig, og guide dig igennem ansøgningsprocessen og følge dig helt indtil du er live med din betalingsløsning på din webshop.