Humleskov – med specialøl som omdrejningspunkt

Kristian Kalajdzic og Asbjørn Bathum Poulsen er glade for øl. I sådan en udstrækning at de har kastet sig ud i iværksætter med øl som omdrejningspunkt. De to øl-enthusiaster har en klar rollefordeling. Kristian er manden bag det der foregår online, den der står for website, online markedsføring mm. Har arbejdet med hjemmesider i snart 2 år, og arbejder udover dette projekt i et webbureau. Asbjørn er ham, der fik Kristian med på projektet om øllene. Kristian blev bidt af specialøl efter at Asbjørn bød ham på en. Asbjørn er den karismatiske person der tænker ud af boksen og sørger for at kunderne altid har en god oplevelse.

Inden vi går i gang, hvad er jeres favoritøl? og hvad er den mest ekstravagante du har smagt?

Kristians favoritøl er de lysere øl, han er til en god India Pale Ale fra Virklund Bryghus Asbjørns favoritøl er de mørkere stouts, han er til en god Stout fra Virklund Bryghus Den mest ekstravagante øl er nok Natmand Havre Stout fra Kragelund Bryghus, der har en yderst interessant historie bag sig.

Kan I fortælle lidt om jeres koncept?

Vores koncept er meget simpelt, vi sælger specialøl fra danske mikrobryggerier online. Det vi måske gør, der er specielt i forhold til hvad andre i samme branche gør, er at vores øl ikke er nogen man kan købe hvorsomhelst.

Hvornår startede i Humleskov op og var det tilfældigt at det blev øl? 

Humleskov fik debut d. 14 marts og grunden til, at det blev øl. Var fordi at Asbjørn altid havde haft en interesse for god øl, hvor Kristian, som kunne klare online delen blev bidt af det.

Hvad drømmer du om i relation til jeres forretning? 

Vi drømmer om, at Humleskov skal blive den førende ølspecialist på nettet. Vi ønsker at have de mest eksklusive øl i vores sortiment.

Hvad har været de største forhindringer indtil videre?

De største forhindringer har vi godt nok løst, men det var noget af en udfordring at finde frem til, hvordan man skulle fremsende en så fragil vare som øl nu er.

Vi fik løst problemet med at fragte øllene ved at måle og prøve os frem i en uge eller to, hvorefter vi fandt frem til en kombination af pap, bobleplast og kassefyld der fungerede. Herefter havde vi en prototype klar hvori der lå 6 øl. Så den eneste måde at undersøge holdbarheden var at kaste kassen på gulvet og drikke øllene. Øllene kunne heldigvis drikkes uden at de bruste over eller havde lidt nogen skade fra faldet.

Hvilke planer har I gjort jer ift markedsføring af jeres forretning?

Vi har benyttet os en del af PR indtil videre og nu ligger planen på, at der skal markedsføres via Google AdWords og Facebook.

Mht PR, har vi bestræbet os på at skabe opmærksomhed omkring vores virksomhed i lokalområdet. Vi har bla været i lokalavisen og lokalradioen med en vinkel, der retter sig imod unge.

Hvad betød noget for jer da I valgte betalingsløsning?

Vi havde brug for noget, som vi kunne overskue. Der var mange valgmuligheder, men mange var enten for dyre eller meget uigennemskuelige. PensoPay havde løsninger som passede til alle og da vi naturligvis ikke vidste, hvad vi skulle forvente til vores salg i starten, tænkte vi at vi ville vælge den billigste.

PensoPay var utroligt gode til at informere om processen og gjorde det hele overskueligt. Man var hele tiden klar over hvad der foregik og helt tryg i deres hænder.

Kan du afslutningsvis komme med 3 gode råd til læsere der går og overvejer at starte egen virksomhed?

1. Lad være med at vente, bare kom i gang.

2. Gør op med dig selv, om det produkt du ønsker at sælge er noget du brænder for. Det betyder nemlig en hel del.

3. Find ud af hvad du er god til og det du ikke er så god til, skal du finde en anden til at hjælpe dig med. Ellers er alternativet, at du lærer det selv.

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 20.00
Lørdag – Søndag: kl. 08.00 – 20.00

Email: support@pensopay.com