PensoPay e-POS

 

POS kan bruges som en point-of-sale løsning – altså en enkel måde at tage mod en betaling uanset hvor du står henne. Det kræver blot en mobil, og er egnet til vinduespudseren, flyttemanden, pop-up butikken, tandlægen, bed&breakfast eller festival-boden. Kun fantasien sætter en begrænsning.

Hvordan bruger vores kunder løsningen?

 

eksempler på POS

Auktionshuset Sønderjylland

For Auktionshuset Sønderjylland har enkel og hurtig betaling for deres kunder været i højsædet. Løsningen har hjulpet med at efterleve den ambition.

Jaguar

I forbindelse med lanceringen af Jaguars nye elbil, I-Pace, ønskede man at give kunderne let mulighed for at lave en reservation, samtidigt ønskede man at sikre at “first-in-line, first-served”. Med andre ord styring af hvem der havde betalt og hvornår, så de leverancerne var korrekte.

Bikefever

Flere og flere har af Bikefevers kunder har Mastercard og Visa elektron. Som supplement til dankort-terminalen har man så valgt at benytte løsningen til at håndtere Visa og Mastercard.

Se hvordan det virker på vores test-side

Vær ikke bange for at teste siden – den kan afprøves lige så tosset som du vil

POS løsninger for dig med en hjemmeside

Har du ikke en hjemmeside eller shop?

For DKK 150/md kan vi hoste din løsning. Benytter du kun din løsning fx i sommermånederne så finder vi en løsning på det.

Få en gennemgang af dine muligheder