BY IC

 

 

BYIC blev startet af Astrid Ingemann Christensen og Martin Windelborg. Instagram var startskuddet for BYIC og sidenhen er det gået rigtig stærkt for virksomheden, som i dag både har succesfuld webshop og en fysisk butik i Aalborg. Pensopay har fået et lille indblik i virksomheden.

Martin fortæller, at kunderne er de bedste ambassadører og det kan vi hos Pensopay kun være enige i. Læs med her.

 

Hvad er BYIC?

BYIC er et modeunivers for kvinder, hvor vi ønsker at inspirere vores kunder gennem en personlig kundeoplevelse til valg af tøj og accessories. Vi har et nøje udvalgt sortiment fra forskellige brands og herunder også vores eget brand BYIC Design, som vi selv sidder og designer.

Vi fokuserer hovedsageligt på vores online forretning, men har for nyligt også åbnede vores første fysiske butik i Aalborg, som ligger sammen med vores kontor og lager.

Hvornår startede I BYIC og hvordan så det oprindelige koncept ud?

Instagram var startskuddet for BYIC i starten af 2015, hvor Astrid startede med at sælge armbånd i massevis. Her tog det for alvor fart, og hun begyndte ligeledes at importere tøj og accessories, som var inspireret af diverse trends, som florerede i bybilledet og på de sociale medier.

Senere på året tilsluttede jeg mig virksomheden og vi fik bygget en webshop samt indkøbt et større udvalg, som var med til at optimere diverse processer og gav os mulighed for at kunne give en endnu bedre oplevelse til vores kunder.

Hvad er jeres baggrundshistorie og hvilken rolle har du/I haft i BYIC?

Astrid og jeg mødte hinanden på efterskole for nogle år tilbage og har løbende sparret med hinanden omkring forskellige forretningsideer og områder. Heldigvis er vi gode på forskellige områder og kan på denne måde komplementere hinanden rigtig godt i virksomheden.

Astrid har altid haft en stor interesse indenfor mode og er stærk indenfor de sociale medier, hvorimod jeg har en stor interesse indenfor online markedsføring som jeg i høj grad beskæftiger mig med.

Hvordan fik du/I ideen til BYIC og hvorfor valgte du/I at beskæftige dig med tøj og accessories?

Astrid har som tidligere beskrevet altid haft en stor interesse for tøj og mode, men følte at der manglede en webshop som kunne tilbyde et nøje udvalgt sortiment på tværs af eksisterende og nye brands, med personlig kundeservice i øjenhøjde.

Hvor ser du BYIC om 5 år?

Vi forventer at vi om 5 år sælger tøj i hele Europa gennem en international webshop med et meget større udvalg af tøj og accessories. Derudover er vores eget brand BYIC Design, også en større del af vores udvalg som findes på shoppen.

Hvornår og hvorfor valgte du at være iværksætter?

Jeg startede allerede som selvstændig som 15-årig, hvor jeg sammen med en kammerat kørte rundt og spillede til forskellige fester med vores lille mobildiskotek. Sidenhen har jeg været altid haft en lyst og interesse indenfor at starte og drive forretninger, indenfor forskellige områder.

En af grundene til jeg valgte at være iværksætter var i høj grad friheden til at være kreativ og muligheden for at tilrettelægge mit eget arbejde med kort fra tanke til handling.

Hvorfor vælger kunderne at handle i jeres webshop? 

Kunderne handler i vores webshop, da vi kan tilbyde en personlige kundeoplevelse gennem vores forskellige medier og live-chat på siden. Vi bruger også inspirerende billeder både til vores sociale medier og produktbilleder, hvor det typisk er Astrid eller en af vores modeller som er i tøjet – hvilket skaber en kommunikation i øjenhøjde med vores kunder, hvor man ser tøjet præcis som det ser ud når kunden modtager det.

Derudover har vi en unik sammensætning af de nyeste trends fra forskellige brands og vores eget brand BYIC Design, som kun kan købes hos os.

Mange læsere går måske med en idé om at starte en webshop. Hvilke anbefalinger kan du give videre?

I forbindelse med at starte en webshop, er der ofte mange beslutninger som er vigtige for at have det bedste udgangspunkt fremadrettet. Jeg vil derfor anbefale at læse en masse på nettet og spørge en masse mennesker, som er skarpe indenfor det område som du søger svar på. Min erfaring er at de fleste gerne vil hjælpe.

 

Hvad er det vigtigste ved en betalingsløsning og lever PensoPay op til jeres forventninger?

Det er afgørende at kunne tilbyde de mest gængse betalingsmetoder, da det er med til at hæve konverteringsraten. Derudover har det også været en fordel for os, at vi har kunne have muligheden for at tilbyde betalingsmuligheder der er relevante for andre lande i Europa.

 

Vi valgte PensoPay som betalingsløsning, fordi at de kunne tilbyde en samlet løsning der var enkel at få sat op og integreret. Derudover kunne de tilbyde fornuftige priser på deres produkter, som var yderst fyldestgørende.

 

PensoPay har mine varmeste anbefalinger! De opfylder alt vi ønsker os af en betalingsløsning, herunder især fornuftige priser og fantastisk kundeservice er noget vi er glade for.

 

Kan du afslutningsvis komme med 3 gode råd til læsere, der går og overvejer at være selvstændig?

1.Hav tålmodighed (Gode ting tager tid): Det tager tid at bygge en virksomhed op fra bunden. Succes kommer ikke natten over, men kræver rigtig meget arbejde.

 

2.Lyt og bed om hjælp: Alle mennesker har brug for hjælp. Som iværksætter kan der være mange områder, der er helt nye for dig. Tag fat i nogle som er skarpe indenfor deres område! Lang de fleste vil gerne hjælpe.

 

3.Lav noget du synes er spændende: Hvis man brænder for noget, er man som regel også god til det, og så er der en stor chance for at man kan have en god forretning og have det sjovt samtidig. Derfor kan det også være en god ide at finde en partner, der har andre kompetencer end dig selv. Så kan du fokusere på det du er god til og (forhåbentligt) synes er sjovt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.