Bliv Konkurrencedygtig med Vores Fragtløsning

Shipments artikel beskåret

Hos pensopay er vi godt klar over, at der er utroligt mange elementer man skal overskue når man har en webshop. Vi vil gerne gøre vores for at hjælpe med at skabe nemmere løsninger for jer, så derfor har vi nu lavet en fragtløsning. 

Vi vil gerne gøre vores for at hjælpe med, at det bliver nemmere at drive en webshop, derfor har vi nu lavet vores brugervenlige fragtløsning. Det betyder, at du nu kan samle dine betalinger og din fragt ét sted.

Bliv konkurrencedygtig med fragt og forsendelse! 

Ligegyldigt om man er kunde hos en webshop eller man er indehaver af en webshop så ved man, hvor vigtigt fragt er, og specielt de tilhørende udgifter. Det er ofte fragtomkostningerne der skræmmer kunderne væk efter de har fyldt kurven.

Statistikkerne viser at hvis man tilbyder gratis fragt kan det reducere antallet af kunder der forlader deres kurv med helt op til 18%. Det er altså næsten en femtedel af de kunder, som normalt falder fra, der pludselig ender med at købe alligevel pga. gratis fragt. 

Det kan altså godt betale sig at gøre fragt så billigt som muligt, selv hvis man ikke kan formå at gøre det gratis. Det er lang fra alle, der besøger en webshop, der har intention om at købe. Det er blevet en mere almindelig ting, at ‘ose online’. Omtrent hver tredje netshopper ‘drømme’-fylder en kurv og har tænkt sig at efterlade den på siden.

Det er altså ikke noget man kan komme udenom, men når statistikken siger at ‘for høje ekstra omkostninger’ er den førende årsag til at kunderne forlader deres kurv uden at gennemføre et køb, så er det der man bør prøve at gøre noget.

En lavere fragtomkostning og hurtigere levering giver altså kunder et ekstra incitament til alligevel lige at købe kurvens indhold med hjem.

Problemer med fragt og levering: 

Kunderne har så rigeligt at bekymre sig om i forvejen når de bestiller hjem fra en webhop. Nogle at de største problemer er:

  • Forsinkede pakker 
  • Pakker der ikke kommer frem
  • Manglende reaktion fra webshoppen
  • Pakker der bliver stoppet i tolden 

Hvad er du ansvarlig for at optimere?

Der er nogle simple ting du kan sikre dig at have styr på for at forbedre din fragt og forsendelse fra din ende. 

 1. Vær sikker på at din emballage passer til varen du skal sende. 30% af pakker sendes i for stor emballage, hvilket resulterer i forhøjede omkostninger og ødelagte varer. Desuden er det mest miljørigtigt at undgå emballagespild, og det er der jo efterhånden en del forbrugere der går op i.  
 2. Gør de små ting, der forbedrer modtager oplevelsen; læg noget ekstra i kassen: en rabatkode, en lille hilsen, en lille ‘gave’ eller lignende. 
 3. Overvej din fragtleverandør. Hvilken leverandør imødekommer bedst dine kunders behov. Dette kan variere fra pakke til pakke, men kan du stå inde for din fragtleverandør?

Hvorfor bøvle med en fragtløsning? 

…når vi kan gøre det meget mindre besværligt for dig.” 

Med en fragtløsning hos pensopay får du: 

 • Returportal 
 • Papirløs told 
 • Forsendelsesmetoder 
 • Fragt automatisering 
 • Hurtig behandlingsprocess 
 • Tracking-notifikationer

Hvordan pensopay fjerner besværet: 

Vi ved godt at det kan være svært at se sig ud af alle informationerne omkring fragt. Derfor har vi hos pensopay valgt at tilbyde en fragtløsning, der gør processen meget nemmere, så du kan fokusere på de dele af din webshop som du brænder for. Vi har samlet seks fede funktioner i én nem løsning, så du kan tilbyde dine kunder det bedste overblik over deres fragtmuligheder.

Hvad indebærer det så?

Man kan benytte vores fragtsystem både med vores fragtaftaler, og hvis man har sine egne. Det er nemt at koble systemet på lige meget om det man bruger vores eller egen fragtaftale. Hvis man har sin egen fordelagtige fragtaftale vil det fungere som et månedligt abonnement at koble sig på systemet, hvorimod det er gratis hvis man benytter vores fragtaftaler.

Det lyder jo meget fedt, men hvad er det lige de seks funktioner egentlig kan? 

 • Returportalen: er et system vi har udviklet, der er nemt at integrere og benytte sideløbende i din webshop. Den hjælper dine kunder ved at sikre en nem og gennemskuelig proces ved returnering af varer. 
 • Forsendelsesmetoder: med vores system kan du håndtere over 50 forskellige transportører. Du kan altså tilkoble din favorit både i indland og udland og nemt printe fragtlabels. 
 • Hurtig behandlingsproces: med vores fragtsystem installeret direkte i din checkout kan du vise alle de mulige transportører og fragtmuligheder lige der. På den måde kan dine kunder helt selv vælge deres favorit transportør og vælge, hvor meget de vil ofre på transport. 
 • Fragt automatisering: du kan nu oprette et automatisk flow, der både forbedrer dine fragt- og ordreprocesser. Når du har forbundet dit system med vores kan du nemt og hurtigt printe labels direkte igennem dit eget system.
 • Papirløs told: du kan nu håndtere dine toldpapirer digitalt og dine transportører kan nemt hente dem ned fra skyen. Du får altså et nemt overblik over dine toldpapirer, alt imens du sparer tid og penge. 
 • Tracking-notifikationer: det bliver nemt og enkelt at sende tilpassede og automatiserede tracking-mails til dine kunder. Med vores HTML-editor kan du nemt tilpasse dit eget design og dine skabeloner til flere forskellige sprog og brands. 

Vil du vide mere?

Hvis du vil læse mere om den nye fragtløsning fra pensopay, så kig forbi: https://pensopay.com/hvorfor-pensopay/fragtloesning/

Hvis du allerede har læst nok, så giv et kald på +45 77 344 388, udfyld formularen eller skriv til support@pensopay.com så finder vi sammen den bedste løsning for dig!