Betalingsløsning til din webshop – Forøg dit salg

Det er vigtigt at have en betalingsløsning til din webshop, der altid fungerer. Det kan have stor effekt på dine salg, hvis du ikke har et checkout, der er funktionelt. I princippet kan man sammenligne en betalingsløsning i en webshop med en dankort terminal i fysiske butikker. Derfor har det stor relevans, og i dette indlæg vil vi gennemgå nogle af de vigtige elementer til dig, der driver en webshop.

Definér målgruppen

Først og fremmest er det vigtigt at have sin målgruppe helt på plads. Man skal overveje at segmentere sin målgruppe, således at man finder helt nøjagtige svar på, hvor ens produkter skal sælges, og hvem det skal sælges til. Når disse svar er fundet, kan du nemlig definere, om din webshop skal give mulighed for, at internationale kunder kan købe, eller om du blot ønsker at sælge til danske kunder, hvor betalingsløsningen tillader at være væsentligt mere simpel. Hvis segmentet er udenlandske kunder, vil det nemlig være en idé at integrere Apple Pay Klarna eller PayPal i din webshop.

Du kan yderligere overveje, hvilke danske kunder du vil betjene. Det kan hænde, at din målgruppe er tilbøjelig til at betale med MobilePay, og at du dermed skal have mere fokus på dét. Der vil således være mulighed for at forøge salg med større overvejelser om din nøjagtige målgruppe.

ViaBill som betalingsløsning til din webshop

Et alternativ til at øge salget i din webshop vil være, at du aktiverer ViaBill som betalingsmetode. ViaBill er, for kunden, en rentefri afdragsordning. Det betyder, at kunden kan købe et produkt på din webshop og betale i rater over maksimum 24 måneder. Ved hjælp af ViaBill kan du se frem til en øget konverteringsrate. ViaBill har en gennemsnitlig forøget konverteringsrate på 2-3%. Dette kan i høj grad mærkes i din webshop og på din bundlinje. Du får mulighed for at overvinde ’snuseren’, der i første omgang måske ikke havde intentioner om at købe fra din webshop. Du kan se en webshop med sikre betalingsløsninger her.

Samtidigt vil det engagere kunden til at købe endnu mere og for højere beløb. Statistikker fra ViaBill viser ligeledes, at man får en øget basketsize på 32,8% blandt deres gennemsnitlige webshops.

ViaBill udbetaler til dig hele beløbet når fortrydelsesfristen på 14 dage er overstået, mens de selv overtager ansvaret for at inddrive pengene fra din kunde. Der er således ingen risiko. Overordnet skaber du blot en bedre kundeoplevelse, hvilket ikke kun styrker dit salg, men som også kan styrke virksomhedens image.

 

Overvej din kommende udbyder

Der findes mange, der kan hjælpe dig med at integrere de ovenstående betalingsmetoder i din webshop. Derfor skal du overveje nøje, hvilke udbydere der opfylder dine behov. Udenlandske betalingsgateways vil typisk ikke kunne understøtte MobilePay og ViaBill.

Du skal også kigge på, hvornår der udbetales. Er det efter få dage, en uge eller mere? Disse småting har relevans, og det skal du huske at være opmærksom på i din beslutning.

PensoPay som betalingsløsning

Hos PensoPay forenkler vi hele processen. Vi overtager det praktiske arbejde, og vi skræddersyer den rigtige løsning, der passer til den webshop, du driver. Vi vægter service meget højt, så du kan få nødvendig hjælp. Du kan se vores løsninger her. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på +45 77 344 888.

 

 

Få et tilbud

Til dig som kender din forretning og ønsker et tilbud.

Pakkerne ovenfor er standardpakker.
Er du etableret og har en sund forretning, samt kender din omsætning og transaktionsmængde, så laver vi en skræddersyet løsning til dig.

Kontakt os for et special tilbud på at få betalingsgateway og indløsning samlet ét sted

Ring til os på:

+45 77 344 388

Eller brug vores onlineformular