Apple Pay

…nu som en forbedringsmulighed til din webshop

Apple Pay er et nyere betalingsmiddel, der er kommet for at blive. Brugeroplevelsen er i top, og det vil være noget, vi vil se langt mere til i fremtiden.

Allerede nu, har den danske befolkning såvel som verdensbefolkningen taget godt imod funktionen, der i Danmark dog endnu ikke er tilgængelig for alle.

Begrænsningerne er, at ikke alle har en iPhone (eller en nyere MacBook med Touch ID), og at ikke alle nationale banker understøtter Apple Pay.

 

Apple Pays funktioner

Særligt for Apple Pay er at man kan betale fra sin iPhone, browser (Safari) eller endda sit Apple Watch. Dette gøres ved at benytte Touch ID eller Face ID, som nemt og hurtigt er tilgængeligt fra alle ovennævnte platforme. Dine kortoplysninger indtastes blot ind i din Apple enhed inden brug, og derfra kan du bruge det til betaling, både på nettet og i fysiske butikker. 

Hvis dine produkter også rækker ud til internationale kunder, er det ligeledes en fantastisk betalingsmetode. Mange banker rundt omkring i Europa og i hele USA understøtter Apple Pay, hvilket i høj grad kan styrke dine salg. Med en konstant voksende gruppe af iPhone kunder, er der derfor en direkte synergi mellem Apple Pay og iPhones. I dag er Face ID blevet en direkte indgang til mobilen, hvilket gør det hele mere sikkert at bruge Apple Pay.

Man skal absolut ikke frygte for sikkerheden ved brugen af Apple Pay. Det er udelukkende ens eget fingeraftryk eller ansigt, der kan godkende betalingen.

Der er ingen tvivl om, at Apple Pay kan øge konverteringsraten. Apples intention er, at man ikke skal bruge tid på at bruge penge.

 

PensoPay har lavet en guide til opsætningen af Apple Pay i din webshop, så du nemt kan komme i gang. Den kan du se her.

Prisen er DKK 19 pr måned, og en tilvalgsmulighed for alle vores betalingsløsninger. Vores priser på betalingsløsninger kan du finde under her.

Hvis du vil høre mere om PensoPay og vores betalingsløsning, kan du altid kontakte os på +45 77 34 43 88.

Vi håber på at høre fra dig. 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 18.00

Email: support@pensopay.com
Lørdag – Søndag: kl. 08.00 – 20.00
Helligdage: kl. 08:00 – 20:00