abonnementsbetalinger

Abonnementsbetalinger

Hvilke fordele er der?

 

Har du skabt en forretning, hvor omsætningen er baseret på betalinger på ugentlig, månedlig, eller årlig basis? Så er du også bekendt med hvor kritisk det er indtægterne kommer ind rettidigt, og hvad konsekvensen er for din forretnings likviditet hvis indbetalingerne ikke finder sted til tiden.

Vi ved alle hvor let det er at glemme en faktura som en leverandør har sendt os. Ligeledes hører det til sjældenhederne at vi med fuld intention ikke indbetaler på girokort eller laver bankoverførslen rettidigt for en ydelse vi har fået og gjort brug af.

I disse dage dukker flere muligheder op for at automatisere betalinger på en skemalagt vis – til stor fordel for kunder såvel som din forretning.

Løsning virker ved en kunde tilmelder sig med et kreditkort enten fra en webshop eller et såkaldt betalingslink, som du sender til din kunde.

Hver gang der skal laves en betaling så sendes en notifikation per email til kunden om at der foretages en trækning af et givent beløb. Dette beløb behøver ikke at være fast men kan variere med den leverede ydelses omkostninger.

Med den nævnte notifikation trækkes pengene fra kundens kreditkort. Sikkerhedsniveauet er højt pga PCI standarder definerer hvordan kreditkortdata håndteres og aldrig lagres andre steder end i en (indløser)bank. Dermed udsætter du ikke dine kunder for nogen risici.

Hvad er fordelen så?

  1. Øget effektivisering for din virksomhed

Først og fremmest vil betalingerne finde sted automatisk. Er der udløbet kreditkort, så adviseres kunden automatisk for at opdatere sin kort oplysninger.

Din forretning får således frigjort tid fra at udsende faktura, og efterfølgende lave rykkere samt opfølgning på disse.

Med den rigtige løsning bestemmer du selv betalingscyklusen, og varierende beløbsstørrelser kan håndteres med stor lethed.

  1. Øget kundetilfredshed

Dine kunder skal kun sørge for at indtaste deres kreditkort information én gang og kun hvis de modtager et nyt kort skal det gøres igen.

Betaling online med kreditkort er hurtigere overstået end at lave en bankoverførsel (med de fejl der kan opstå der) eller indbetale på et girokort fra deres netbank.

Når du øger bekvemmeligheden for dine kunder og giver dem en sikker løsning så øger du din chance for at dine kunder forbliver tilfredse og vælger din forretning fremfor andres.

  1. Forbedret cash flow og mere tilkøb

Den rette løsning vil sikre at dine kunder indbetaler på de tidspunkter som du har defineret de skal betale, og konsekvensen er at din virksomheds finansielle planlægning bliver meget lettere.

Når dine kunder har tilmeldt sig med et kreditkort behøver de ikke indtaste kortinformationer igen ved tilkøb – det bliver således lettere for dem at købe flere ydelser eller produkter.

 

Din løsning

PensoPay leverer en komplet abonnementsløsning, som vi mener -al beskedenhed- er markedets bedste løsning. Du får en administrationsside hvor du kan definere alt fra betalingscyklus, beløbs størrelse, automatiske påmindelses-mails og hvornår hyppigt de skal udsendes, samt statistik over antallet af betalende kunder mm.

Med denne løsning behøver du ikke hverken en webshop eller en hjemmeside, men kan nøjes med at sende invitationer per mail.

Såfremt har en webshop, app eller en hjemmeside så foregår installationen via et link og er meget enkelt at sætte op.

Alternativt så understøtter PensoPay også WordPress Subscription og WHMCS med en plug ’n play løsning.

Vores kunder spænder bredt fra forretninger som sælger opbevaring, vinduespudsning, hosting, telefoni – du behøver med andre ord ikke at være onlinebaseret for at drage alle fordele af vores betalingsløsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi samler de skarpeste guides, blogs og nyheder om markedsføring, branding og webshop-drift og sender dem direkte til dig i ét samlet nyhedsbrev. Helt gratis.

 

Få et tilbud

Til dig som kender din forretning og ønsker et tilbud.

Pakkerne ovenfor er standardpakker.
Er du etableret og har en sund forretning, samt kender din omsætning og transaktionsmængde, så laver vi en skræddersyet løsning til dig.

Kontakt os for et special tilbud på at få betalingsgateway og indløsning samlet ét sted

Ring til os på:

+45 77 344 388

Eller brug vores onlineformular

Tlf: +45 77 344 388

Telefonisk support
Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 20.00
Lørdag – Søndag: kl. 08.00 – 20.00

Email: support@pensopay.com